Имам нужда от съвет.

04.01.12
20:42

Добър вечер драги фитнес маниаци.Тъй като се чудя какво да правя реших да ви попитам тук.Сега съм на 15 год. със 68 кг. и 17% мазнини.Висок съм 170 съм.Свалям от около 3 месеца и започнаха да ми се карат,че съм станал слаб.И аз започнах да се чудя какъв ще изглеждам ако постигна целите си тоест да си покажа пресата.Според мен с моята ММ и такъв да стана релефен няма да стои добре.Затова реших да премина от просто сваляне на някой друг режим.Искам да кача някое кило ММ че да има какво да показвам като се орелефя.Тук искам да кажете мнението си за този метод— http://scoobysworkshop.com/gain-muscle-lose-fat/.Да се захвана ли с него или да си кача за 3-4 месеца 3-4 кг. мускулна маса тогава да покажа пресата.Мисля да качвам максимално чисто.Благодаря предварително за мненията.Притеснявам се да не изглеждам като хората на снимките.

Темата беше редактирана от гн.Хаджиев на 04.01.12 20:45.

04.01.12
22:45

Казвайте ако не можете да разберете какво имам в предвид.

04.01.12
23:34

Първия на снимката си е чук, втория е рахит...
Според мен направи една ВВД като гледаш сладко да ядеш само веднага след тренировка и после мисли за релеф. Чистенето става за 2-3 месеца то е лесно, качването на ММ е тегавото.

05.01.12
09:49

Според мен с ВВД ще се качат мазнини.И чистенето не е толкова лесно.1кг мускулна тъкан е 4000кал. а 1 кг мазнина 9000кал.

05.01.12
10:34

Чистенето е лесно, ако знаеш какво правиш. Кило мазнини се свалят за 1-2 седмици. Кило (чисти) мускули се прави поне 1-2 месеца. А може и година, зависи на какво ниво си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1