Имам нужда от помощ - искам да кача килограми

05.01.12
07:00

Здравейте искам да ми помогнете да кача доста килограми! Не съм ходил на фитнес и възнамерявам да започна,но преди това искам да разбера как да покача килограми било то с хранителен режим или съвети които ще ми дадете! За да ви е по лесно мога да разкажа как минава един мой ден с хранене!Значи вечер си лягам различно 12,1,2 .На следващия ден ставам към 12 не закусвам понеже от малък не го правя и съм свикнал (а и в 12 закуска) След това ям каквото има иза обяд(манджи или нещо пържено) и между храненията ям боклуци от типа на вафли и такива шоколадови изделия след това вечерята ми е каквото има сготвено +1,2 филики хляб пия много вода дори сам се усещам примерно чакам нещо за ядене да стане готово пия 2 3 чаши вода и после не ми се яде! На ден пия по литър мляко и така минава един мой ден! Сега искам да се променя да кача колограми понеже за годините ми и височината това е изключително слабо ще се радвам да има отзовали се с каквото и да било (критики) Но преди съм се мучел ядях по 5 6 пъти на ден и немога да кача много турдно качвам ,а и баща ми когато е бил на моята възраст е бил същия ..
Височина:193
Килограми:65
Години:16
Стаж:малко на лостове около 2 месеца (колкото да науча силово, гръбно, коремно)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.01.12 07:05.

05.01.12
07:04

И за да не пускам друга тема искам също да ви попитам как да съчетая фитнес с франенето за да има добри резултати? каква тренировка да правя ?

Влизаш в раздел “хранене” и четеш, после влизаш в раздел “фитнес” и четеш.

05.01.12
11:34

казано от Иван Шишманов на 05.01.12, 07:30:

Влизаш в раздел “хранене” и четеш, после влизаш в раздел “фитнес” и четеш.

Искам да попитам на мен кой хранителен режим ми е подходяш този които е високо въглехидратен или ниско въглехидратен (високо мазнинен)

Мнението беше редактирано от driftr3g на 05.01.12 11:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1