Широк ханш,тясна талия

05.01.12
17:21

Здравейте,
Имам един проблем тазовата ми кост е по-широка и талията ми е доста по-тясна от на мойте приятели в фитнеса,гърба ми е добре развит.Та проблема ми е че се получава една горе-долу X-образна форма която доста ме дразни.Искам да попитам какви упражнения трябва да правя за да получа по широка талия за да може горе-долу да постигна V-образна форма.На 16 години съм,висок съм 182см,69кг,тренирам от 2 год.Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Д. Филипов на 05.01.12 18:04.

05.01.12
18:22

За пръв път чувам някой да иска по широка талия , но все пак за голяма талия мисля ,че само преяждането ще ти помогне (ще се образува голямо и стабилно шкембе) което ще пасва перфектно на големия ханш :Д

05.01.12
18:28

Развивай много страничния коремен мускул, еректорите, и изобщо корема, много тежки клеквое и тяги и няма как да не ти се разшири талията.

05.01.12
18:38

Мерси много,не искам да ставам дебел просто леко да разширя талията защото е много тясна.

06.01.12
13:21

Мисля,че Rikoo има право,но само като съвет да внимаваш с тренирането на коремните мускули.В смисъл да не ги претренираш
и да получиш обратния ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1