26.06.05
02:50
Значи малко инфо за мен :
16 год. 180 см, 70 кг. - сигурно си представяте кои тип тяло съм само от тези данни :)
Значи ходил съм на фитнес по-миналото лято :)..
Занимавам се с брейк.. и сега мисля да почна пак фитнес..
Но след 5 дни заинавам на екскурзия, която ще бъде 20 дни.
Почнах да правя коремни преси (че в тази област съм зле) и леко по-леко лицеви опори (бях претърпял контузия на рамото и сега още ме наболва)
Ще бъда в Благоевград през този период и мисля, че там ще мога да ходя на фитнес (по 3 пъти седмично поне) и ще плувам и да си тренирма някаде брейк-а евентуално.
Започнах днес зареждач период с креатин и след това ще се поддържам до края на екскурзията. И като се върна ще почна по-сериозно фитнес... и мисля да направя един цикъл към края на лятото.
И втори в началото на другата година.. Мисля да проявя сериозност и заради това от сега готвя планове... Кажете в домашни условия освен лицеви опори, коремни преси, подигане на краката и кофички и трениране с дъмбелчета какво друго мога да правя ?
И какви програми за фитнес-а за Благоевград ще ми препоръчате ???
Като да се има впредвид, че там няма да тренирам всеки ден, а някаде 3-4 пъти. :)
И какъв протеин да си купя.. Сега съм с един СуперМас 2100 на БиоГейм. Но искам да си купя 1 КГ - горе-долу добър :) Кажете какъв и от къде мога да го взема по-ефтино (От СФ)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)