Как да приемам аминокиселините Superior Amino на ON?

06.01.12
15:15

Значи си купих аминокиселини и не знам как да ги употребявам, знам в опаковката пише, но тъй като ги купихме 50 на 50 с един приятел и той взе кутията. Добавката е тази: http://www.optimumnutrition.com/products/superior-amino-2222-softgels-p-242.html и може ли да ми кажете дали има някаква полза да го пия това..

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.01.12 15:28.

Интересно - купуваш добавка, без да си наясно как трябва да я приемаш... :) Както и да е... Ако търсиш някаква ефективност, според мен ще трябва да приемаш 6-8-10 дражета непосредствено след приключване на тренировката. Можеш да приемаш същото количество и 15-20 минути преди началото на тренировката. Разбира се, ефект ще има само и единствено при правилно хранене. Аминокиселините ще подпомогнат възстановяването ти.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 06.01.12 15:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1