Проблем с хранителен режим.

06.01.12
01:03

09:00 - Закуска - Плодове
11:00 - Закуска - Яйца (бъркани) + хляб
13:00 - Обяд - Тук вече нямам особено голям избор,след като майка ми готви.Но основно се готви (пиле с ориз,картофи на фурна,боб(/зелен боб),грах,супа(винаги има),мусака) зависи какво реши. + хляб
16:00 - Закуска - Царевица
22:00 - Вечерята - Отново като обяда.

ВВД :
Б: 440 кцал
М: 540 кцал
В:1110 кцал

Интересува ме къде ми е грешката и дали ще мога да покрия изчисленията си.Благодаря предварително.

Само плодове на закуска не е най-ефективното решение. Следобедната закуска също е добре да съдържа нещо повече от въглехидратите в царевицата. Не виждам къде са ти мазнините (ядки, маслини, сирене, кашкавал). Нямаме представа как си направил изчисленията и нямаме представа в какви количества е храната, за да се прецени дали е достатъчно.

06.01.12
12:42

Ами не знам точно какво да ви дам.Иначе използвах една от формулите на сайта за да ги изчисля(ВВД).Значи пак ще трябва да си помисля за храните.Обаче търсих и не мога да ги събера точно толкова.

Мнението беше редактирано от Chriss Angel на 06.01.12 12:44.

Не съм сигурен, че разбирам какво искаш... да нагодиш количествата на тази храна така, че да отговаря на посочената от теб енергийна стойност, така ли?

06.01.12
23:29

Да,именно това искам,но за нещастие нещо не ми се получава.

08.01.12
00:18

Все пак,някой?Идеи? :Д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1