Храна за училище.

06.01.12
15:52

Здравейте,ученик съм ,целта ми е ММ. Понеже не разполагам с доста доходи ще ви помоля за съвет :)
Разполагам на ден с по 2лв. За Цялата седмица - 10лв. Това са пари само за закуска в училище (от 8до13ч)
Сутрин към 7 часа ям овес с мляко. Към 10:30-11:00ч. когато съм на училище искам да ям нещо ,но качествено.
Протеина доста ми куца,затова ще ви помоля да ми предложите какво месо да си взема за цялата седмица .
Благодаря.

06.01.12
16:09

1 кг. свинско филе струва 10лв.Има го в хипермаркетите по промоций или с марката на съответния магазин.Две филийки хляб и 200гр. филе са екстра закуска :)Ще стигне точно за пет дни.

06.01.12
19:52

А какво месо е по добре да ям - пилешко или свинско ? Целта ми е да кача ММ,ако може по чисто.

Мерси!

Редувай ги :D
Други добри източници на белтък са яйца, мляко, кашкавал, извара.

07.01.12
14:14

Днес си взех от европата пилешко филе-пържола окрехтотено. 11 лв за 1,300кг. Какво мислите за това месо,заслужава ли си ?

07.01.12
15:07

Да..

И все пак ако сметнеш,че не си заслужава може да го метнеш насам :Д

Пич прави си сандвич с 2 черни филийки хляб с 150 - 200грама пилешко филе и си ги похапвай през голямото +  1, 2 банана и гладен няма да останеш . :) Аз така правя и парите, които ми дават за училище си ги спестявам за протеин и всичко е тип топ.

31.01.12
15:42

Стига е. 1 кило филе на седмица.. Ще го сготвиш понеделник и ще го дъвчеш до петък ли.. Намери малко повече ресурс.

AZ

31.01.12
20:03

Взимай от вас 1 кисело мляко например+малко сирене/извара/кашкавал/яйца+пълн.хляб или нещо друго въглехидратно.Така няма да си харчиш собствените пари за храна-спестявай ги за някоя друга добавка или каквото прецениш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1