Въпрос за комбинация на няколко хранителни добавки

Здравейте :)

Искам да спомена , че преди тренировка вземам това:
USP LABS MODERN BCAA

Искам да запитам някой който е правил тази комбинация :
Bsn Cellmass 50 servings
Bsn N.o.-xplode 50 servings
SYNTHA-6 5.04 LBS
Как се приема азота в случая досега съм вземал 3дЖак. Въпроса ми в случая е
Вярно ли е че азота се пие и преди и след тренировка съответно със Cellmass и преди и след.
Или азота се взема преди а Cellmass се пие след с протеините в комбинация.

Благодаря предварително много мислих какъв протеин да си взема и имам ли нужда от допълнително протеини и реших да комбинирам това :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.01.12 22:51.

Приемането на азотен продукт е ефективно и оправдано само преди тренировка.
След тренировка най-малкото нямаш нужда от стимулантите на нервната система.

И аз съм така запознат а Cellmass кога да го вземам преди , след или и преди и след ? Благодаря за помоща.

04.01.12
23:37

Bsn Cellmass - преди и след, в нетренировъчни дни сутрин и следобед
Bsn N.o.-xplode - САМО преди тренировка
SYNTHA-6 5.04 LBS - след тренировка и още 1 път през деня, ти си избираш кога :)

казано от Gladiator6 на 04.01.12, 23:34:

Cellmass кога да го вземам преди , след или и преди и след ?

Каква е причината, заради която не можеш да приемаш CellMass според указанията на опаковката на продукта?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.01.12 23:43.

Причината поради която питам е , че се чудя в какво количество да поръчам защото в момента довършвам сегашния азот джак3д и се чудя колко като количество да поръчам.... оттам идва проблема и този протеин дали е само суроватъчен или е някакъв микс с матричен оттам идват притесненията ми.
Дали да взема 1 , 2 или 3 кутии селлмас ако ще го пия и в нетренировъчните дни и вечер и преди и след ще го вземам доста по - често... Благодаря.

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 00:12:

този протеин дали е само суроватъчен или е някакъв микс с матричен оттам идват притесненията ми.

Тук.

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 00:12:

Дали да взема 1, 2 или 3 кутии селлмас ако ще го пия и в нетренировъчните дни и вечер и преди и след ще го вземам доста по-често...

Тук.
Сега... ти (ако искаш) можеш да го приемаш и 2 пъти седмично, но дали това ще има ефект... :D
Прецени колко дълго ще приемаш този продукт и по това се ориентирай за количеството, което ще ти трябва.

Аз мисля за нормална доза затова азота е 50 дози тоест около 2 месеца аз тренирам 6 дни седмично в момента.
Ако вземам другия продукт 2 пъти на ден да речем в почивните отново 2 пъти ще ми трябват 2 кутии от него за тези същите два месеца. :)

Но как е по удачно преди и след тренировка + вечер или само преди и след тренировка защото пия и аминокиселини преди тренировка както и вечер пия матричен протеин.

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 10:20:

Аз мисля за нормална доза затова азота е 50 дози тоест около 2 месеца аз тренирам 6 дни седмично в момента.
Ако вземам другия продукт 2 пъти на ден да речем в почивните отново 2 пъти ще ми трябват 2 кутии от него за тези същите два месеца. :)

Кой е единия продукт, кой е другия... някакви протеини се въртят, аминокиселини... кое, кога - не виждам кой би могъл да се ориентира от думите ти. Ясно е за колко дни стига една опаковка CellMass. Само едно бих могъл да кажа - щом се налага да приемаш предтренировъчен стимулант преди всяка тренировка, значи режимът ти някъде има сериозен проблем (търсиш го при тренировки, хранене и почивка).

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 10:20:

Но как е по удачно преди и след тренировка + вечер или само преди и след тренировка защото пия и аминокиселини преди тренировка както и вечер пия матричен протеин.

За CellMass ли става въпрос?

Аз приемам предтренировъчните продукти винаги . Това грешка ли е и защо да е грешка ?
В дните с кардио пия Л карнитин , в почивните аргинин орнитин и лизин а преди и след тренировка продукти за по бързо възтановяване. Хапвам по 7 пъти на ден и доста добре изчистих като съм запазил изградената мускулатура дори съм я увеличил последните месеци. Не смятам , че е грешка да пия Азотен бустер всеки път преди тренировка и ако е защо ?

Тояно се опитвах да открия на Селлмас за колко време ще стигне и прецених че на една кутия азот ми трябават минимум 2 селмасс.

Защото в тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39907 пише че се взема след тренировка... :) А един приятел който го приема от няколко месеца го пие преди и затова се обърках... :)

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 05.01.12 18:10.

05.01.12
18:13

Човека е доста подвеждан и объркан. От Джак3д да минеш на Но експлоуд - странен избор. Не съм фен на модерн бцаа.

БЦАА - между храненията или по време на трен
Протеин сутрин и след тренировка (40-50мин)
Но експлоуд 40 мин преди тренировка
Селмас след тренировка (веднага) и след 8 часа

Аз бих ти препоръчал следното:

1) Вместо Modern BCAA си вземи Scivation Xtend или BCAA Blast - като приемай поне 15-20 грама бцаа по време на тренировката.
2) Като предтренировъчен продукт се спри на White Flood. За мен това е един от най-добрите, ако не и най-добрият предтренировъчен азотен буустър. Но-Елспоуд отдавна е с лоша репутацията, а версията 2.0 не мисля, че е нещо по-различно. Със сигурност са сложили повече бета-аланин.
3) Не си взимай Селмас. Селмас съдържа главно Креатин етил естер, който отдавна е доказан като слабоефективен и недействащ. Бих заложил на Green Magnitude след тренировка, или просто си вземи един чист микронизиран монохидрат. Няма смисъл да даваш 150 кинта за продукт, който реално струва 50 лв (говоря за две кутии селмас).

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 18:02:

Аз приемам предтренировъчните продукти винаги. Това грешка ли е и защо да е грешка?

Предполагах, че няма да ме разбереш точно, затова ще обясня защо мисля така.

От една страна моят опит показва, че един правилно нахранен и правилно отпочинал организъм няма нужда от стимуланти преди всяка тренировка. Ако се храниш добре, ако си се наспал и си достатъчно мотивиран за спорт - защо ти е предтренировъчен стимулант? Какво целиш с приемането на такъв продукт? Увеличаване на мускулатурата? Хайде де, от тези продукти мускули НЕ растат... ако мускулатурата се е увеличила, то това със сигурност не е следствие от приемането на предтренировъчния стимулант. Без него не можеш да се справиш ли? Без него не можеш да се съсредоточиш за една хубава тренировка, така ли?

От друга страна замисляш ли се какво се случва с нервната ти система при системното внасяне на такива огромни дози стимуланти? Мислиш ли, че това е безвредно за когото и да било? За да тренираш и да подобряваш спортните си постижения мускулатурата има нужда от почивка. Ето я и “голямата тайна” - нервната система също има нужда от почивка и това е точно толкова важно, както почивката за мускулатурата. Приемайки непрекъснато стимуланти, ти държиш нервната система непрекъснато под напрежение, “на нокти”, блъскаш я да работи непрекъснато на максимални обороти. От това имаш ли нужда? Знаеш ли къде води това (не сега и веднага, а след време)? Предтренировъчните стимуланти са приятна компания за всеки спортуващ, факт... но НЕ са играчки.

Просто исках да помислиш над тези неща. Отговорността за действията ти е само твоя.

казано от Gladiator6 на 05.01.12, 18:02:

Защото в тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39907 пише че се взема след тренировка... :) А един приятел който го приема от няколко месеца го пие преди и затова се обърках... :)

Добре де... веднъж ти намекнах и веднъж ти дадох директен линк към сайта на производителя.
Видя ли препоръките за прием там и ако си ги видял - кое не е ясно?

Съветът на Десо за ВСАА-продукт е безупречен.
За CellMass също можеш да му имаш доверие.
За стимулантите вече говорихме.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.01.12 18:47.

Искам да отбележа ,че джак 3д ми действаше много добре в началото но явно привикнах към него и поради тази причина реших да сменя суплементите. Благодаря , че ми давате правилните насоки и готовата информация ще ви послушам за да не се чудя защо така или защо иначе. А стимулантите си ги пия по мое желание и това ще е още максимум 2 месеца после почвам л карнитина , бърнара и голямото изчистване за пролетта . На моя отговорност е и не го смятам за нещо чак толкова вредно 2 месеца в годината да се вземат суплементи поддържащи азотния баланс :) А протеините са в полза на всички и не мисля да ги спирам поне докато не започна да изчиствам когато ще мина само на аминокиселини... :)

Това BCAA Blast Супер :) разбрах. Ами ще променя поръчката доколкото е възможно защото днес я направих и вместо да взема:
Bsn N.o.-xplode 50 servings
Bsn Cellmass 50 servings
Bsn SYNTHA-6 5.04 LBS
USP LABS MODERN BCAA

Ще променя на :
Вместо аминото . Scivation Xtend intra-workout catalyst!
Вместо азота.    Controlled labs White flood
Вместо Bsn Cellmass 50 servings.          Controlled labs Green magnitude
Оставям Bsn SYNTHA-6 5.04 LBS в списъка нека има и един матричен протеин ако и него оплюете се отказвам от БСН :) като фирма..

Благодаря а как да вземам креатина пише 2 пъти зарежда ли се или направо се почва.
Благодаря предварително.

Controlled labs какво производство са ?

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 06.01.12 01:51.

В този вид комбинацията е по-разумна.
Controlled Labs е американска фирма, до колкото знам.
Green MAGnitude се приема веднъж на ден, без зареждащ период.

Благодаря много :) Това е комбинацията отделно пия и лизин , аргинин и орнитин. В дните с кардиото Л карнитин на био фит по 2 грама предполагам няма проблем да се комбинират с новите попълнения към тренировъчните ми суплементи. :)

Факт е , че досегашната комбинация има доста добър ефект смъкнах 8 см талия и качих 2 см на ръцета при това килограмите ми са с 5 надолу за последните 3 месеца. Надявам се сега да покача малко ще сменя и хранителния си режим от ниско въглехидратен на умерен.

Благодаря за мненията когато съм ви послушал не съм збъркал.

А тоя пич как го оплю  White Flood направо не е истина. Утре пристига дано ми действа добре :) че според този спецялно е няква боза... http://www.youtube.com/watch?v=SQ2yw8LsfgA&feature=relmfu

При предтренировъчните продукти пълна сигурност няма, тъй като различните организми при различните условия им реагират различно. За всеки продукт от този клас ще намериш както добри думи, така и критики. Въпросът е кое действа добре на теб лично. :)

Утре ще видим лично аз пробвах БСН и направо полудях говоря за първата част затова се бях насочил към него. Джака ми действа по леко. Но пък за сметка на това БСН 2 направо няма ефект. Но да не забравяме че БСН като пробвах беше в шейкъра в двойна доза + аминокиселини на Modern BCAA + креатин + л карнитин... е няма такава комбинация нормално да ме пръсне :) дори и бсн-а да не е кой знае колко силен като е в комбинация с всичко колкото и да е е нормално ...

Добре дайте идея как да ги комбинирам дойдоха четох четох четох.. Азота + креатин + аминото преди тренировка и след амино + креатин + протеин добре ли е ? :) И какво значи в една доза има еди си колко пък на доза пише от 1 до 3 лъжици тва на протеина 1 , 2 или 3 лъжици и все един и също така ли ? Странно... На английски го чета да не помислите , че гледам бг етикета който е 2 реда... :Д

В Controlled labs Green magnitude има Л-Таурин 2000 мг на доза ? Това не е ли стимулант... аз го слагам във водата и го пия по време на тренировка :)

Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 08.01.12 10:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1