07.01.12
14:27
Здравейте , от около 3 месеца ходя на фитнес и не си спомням от кога, но някъде от самото начало имам едно пукане между гърдите. Получава се когато съм вдишал максимално и при издишването се чува това “пукане” според моите усещание (също така наподобява и на разместване или наместване , незнам как да обясня ) В случаите когато изпълнвам упражнения за гърди : лежанки , пек-дек и тем подобни нямам проблем нито се пука , нито нищо. Не ме боли , просто ме дразни това нещо, което незнам от какво е повлияно. Имам още един проблем, качих 2,5кг за 12-13 дена ( само с храна , без добавки и тем подобни ) . Сутрин когато се събудя имам една лека , тъпа болка в корема ( лявата част до пъпа , точно до страничния коремен мускул. Тази болка се появява само при вдишане , мислих че може да е повлияно от рязкото качване на килограми , но незнам. Благодаря предварително.
07.01.12
15:15
Охо кой виждам тука. Как е Кемо не сам те виждал много отдавна. Ако не ме позна аз сам Никито от Априлов “б” клас. Та ся да минем на проблема това с гърдите го имах и аз в началото и след четвъртия месец мина. След това се появи в гърба и там мина пукането, така че не се притеснявай. Това в корема ми се е получавало след коремни преси на следващия ден и ми е отминавало до 2 3 дена, не си написал от колко време имаш тази болка, така че не мога да преценя от какво може да бъде. В кой фитнес ходиш?
Здрасти Ники , сетих се. Еми значи аз спрях корема от около 10 дена не правя , защото се заканих да качвам маса зимата и лятото ще оправя корема. Ходя във фитнеса на Търговски център Явор ( под Клауфланд ). Значи казваш, че си имал пукането ( пак подчертавам без болка ) Болката е само на кофи , което мисля че е нормално. В гърба още нямам и се надявам да нямам ! :)) Относно болката в корема е непостоянна , само сутрин като се събудя и минава после до 30 минути и най-вече когато закуся.
Мнението беше редактирано от Kemo Wee на 07.01.12 15:33.
07.01.12
15:46
Коренам го прави винаги дори когато качваш и когато сваляш, ако не се подържа през прецеса на качване, като сваляш няма да имаш желания ефект. Да имах само пукане без болка, при кофите имах болка но с времето отмина, по точно когато ми се оформи целия канал между гърдите. За корема ми се е случвала такава сутршна болка ама при мене е от претренирване на коремните мускули защото аз блъскам коремните като луд :D.
09.01.12
18:50
Здравей колега , не съм много компетентен по темата , но и аз имах такова “пукане” в 1-вия / 2-рия месец . И забелязах че тогава ми се образуваше канала на гърдите , което според мен си е чисто разместване , и предположих че е от това :Д След известно време пукането отмина разбира се .. :)
Но пак казвам , така аз си го обяснявам .. :Д