25.06.05
19:57
в програмата пише 4е трябва да се тренира корем 2 пъти седмично. проблем ли е да го тренирам всеки ден?
зависи дали ка4ваш или сваляш.ако сваляш няма ништо лошо стига да ти не писне
как няма бе !? малиииии
нали тялото трябва да го възстановява тоя мускул бе, маи е по трудно да възстановиш гърба и корема отколкото само гърба а ?
ще претренираш (може и да не е корема)
малиииии кат праиш коремни преси секи ден немои да се въстановяш, ваи ваи:)Баце 2 месеца правих коремни всеки деен 3х50горна и 3х30 долна част на корема и си се възтановявах супер.а между другото катоо отвориж книжле по темата ше видиш 4е се препоръ4ва всеки ден да се помпа пресата-ако имаш да отсраниш пове4ко поткожна мазнина,а когато тя не е 4ак толко мн се препоръ4ва в дните когато блускаш в залата.това дет казжаш за вустановяването е вярно има хора които се въстановяват бавно,просто зависи от метаболизма.а има и др че коремната мускулатура е добре кръвоснабдена и се въстановява исключително бързо.
ами аз тренирам за маса обаче имам излишни (бая) коремни мазнини.
как да го тренирам 2,3 пъти или всеки ден?
ако тренираш корема всеки ден другите мускулни групи ще се възстановяват по трудно !
е аз си мислех 4е сваляш :oops: тогава си прави преспокоино по 2-3 пути седми4но .после като по4неш да 4истиш можеш да го тренираш пове4е и по 4есто:)а сега ако по4неш жсекидневно да праиш коремни резултата от ка4ването ше е по малък
аха ясно.
знам че звучи малко странно да качваш маса и едновременно с това да чистиш мазнини, но нали за тва трябва да се експериментира:)
Тренирането на корема няма нищо общо със свалянето на мазнини. Тренирай корема като всеки друг мускул.