07.01.12
15:11
Добър ден,значи за 1-ви път пиша тема в този форум и бих искал да ви се представя първо какво представлявам ако мога така да се изразя какво бих искал от вас и какво ме интересува.Значи на 17 години съм и съм 190 тежа 72 кг.Знам още когато видите теглото ще ми кажете,че съм много слаб знам и точно затова пиша.Преди години се занимавах с футбол доста засилено и киокушин ако на някой му говори нещо но да не се откланям от темата и с тези 2 спорта метаболизма ми заслабна имам предвид устрои се ям адски много но не качвам.И сега е ваш ред обръщам се към вас защото знам,че това е точното място където мога да намеря професионалисти и някой би ми обърнал внимание.За начало искам да кажа,че разполагам с приблизително 300 лева и 7 месеца тренировки в зала.Бих искал за това време да кача поне едно 10 кг след това да орелефя и така добивате представа предполагам.От вас искам ако на някой наистина му сезанимава да ми каже точно какво трябва да си взема по колко да взимам,да ми направи хранителен режим(в който не се включват тези 300 лева),да ми направи програма в залата(включващи килограми,повторения и какво трябва да правя всеки ден) да ми каже също и това нещо което ще ми предложи да приемам кое ще ми подеиства с най голям ефект с 1 дума искам да съм машинка не толкова голяма но за 7 месеца колкото мога да постигна.Благодаря ви предварително и очаквам в най-скоро време някой решил се да ме прави батка !!
Юли месец на морете е голям фраш,остави го за Септември.
Така написано искането ти,няма да намери желаещ,да се наеме с този доста сериозен труд.
07.01.12
15:31
Прав си !! Искам много и едва ли някой би се навил :) но все пак ако има някой ще му бъда адски благодарен.
07.01.12
18:13
Явно и тук няма да получа професионална помощ то ако не тук къде да я търся но както се казва всичко се плаща..
07.01.12
18:37
За 3-4 часа четене и търсене в интернет, горе-долу може да придобиеш представа какво ще правиш. Тогава питай. Не сега, когато не знаеш нищо.
07.01.12
18:45
казано от Bobby Dimitrov на 07.01.12, 18:13:
Явно и тук няма да получа професионална помощ то ако не тук къде да я търся но както се казва всичко се плаща..
Виж в някоя комунистическа страна, където Държавата субсидира и издържа професионалистите така, че те да може безплатно да помагат на всички без да мислят откъде да изкарат пари за да се обучават, да ходят на курсове, на семинари, да отделят няколко часа на ден за четене и да са натрупали достатъчно опит с трениране на други хора така, че да може да ти помогнат и на теб.
Или може би не се замисляш какво е да си професионалист и как се става, а просто искаш професионална помощ от професионалист?
07.01.12
19:24
Ако мен питаш много искаш... .
То дори някой да се навие да направи всичко това трябва ти да му буташ парите си не той да ти ги иска.
Та има вариант да почетеш из сайта.Безплатно е : ) . Води си дневник и ще получаваш съвети. Но някой да ти направи всичко безплатно... едва ли.
07.01.12
20:13
Да те попитам защо чакаш всичко наготово,трябва сам да се заемеш със себе си.Ние тука във форума сме хора които сами за изградили това което имат и си помагаме за разни въпроси например добре ли ми е програмата дали е правилно това което правя и т.н,но да искаш някой да ти направи всичко-програма,хранителен режим и други неща мисля,че постъпваш ‘малко’ пренебрежително към фитнеса.Хем искаш да станеш як хем искаш другите да ти подготвят всичко и ти само да чакаш наготово,затова и ти като всички нас започни да се образоваш да се научиш кое е правилно и кое не е,кое как се прави,кое какво значи и времето си оказва влияние.Дано разбираш какво имам впредвид.
Мнението беше редактирано от гн.Хаджиев на 07.01.12 20:18.
08.01.12
00:38
Сега ще ви отговоря защо си задавам въпросите тук защото искам професионално мнение или поне от хора които са минали през моя период.Дето се казва Хал хабер си нямам от хап и Хал хабер си нямам от добавки исках професионално мнение не ви задължавам просто исках насока едва ли на някои щеше да му стане нещо ако ми каже с какво мога да започна но явно е проблем все пак благодаря.
Започни с раздел Фитнес и раздел Хранене, горе от менюто на сайта.
Мнението беше редактирано от Петко К на 08.01.12 01:21.
08.01.12
09:17
казано от Bobby Dimitrov на 08.01.12, 00:38:
...Хал хабер си нямам от хап и Хал хабер си нямам от добавки исках професионално мнение не ви задължавам...
Не ни задължаваш, но не се притесняваш да го изискваш... ;)
Ето ти професионално мнение - зарязваш плановете за добавки и поне до края на годината хвърляш всичките си сили + воля за изграждането на правилен хранителен и тренировъчен режим. Това са нещата, които ти трябват и които са в основата на успеха. Останалото ти е казал Петко К.