Медец

HE

25.06.05
15:57

Може ли при НВД да ям по 2 лъжици след тренировка(1-2 часа) и после кум 4 часа оште 2 ????

25.06.05
16:40

ако не си превишаваш въглехидратите така,може,и иначе може,но режимът няма да е толкова ефективен

ВН

25.06.05
17:27

Няма идея...

26.06.05
03:50

при диети в медицинските книги пише да се използва мед.от една лажица ништо няма да ти стане

26.06.05
11:00

охх след тренировка е добре 1 час никви въглехидрати !

26.06.05
11:08

^^ що така нали трябва да се постигне инсулинов пик точно след тренировка и малко по-късно се приемат въглихидрати.Тоя пик само с въглихидрати става

ВН

26.06.05
15:32

За какво му е инсулинов пик? Та нали цели да смалява гликогенните запаси за да превключи на мастно гориво? За какво му е тоя гликоген? Никаква логика не виждам...

26.06.05
18:54

Еми за да не загуби мускули.

27.06.05
17:55

Точно заради мускулите .Като съм на НВД не трябва ли да го правя?

27.06.05
23:39

[quote author=“Image”]Няма идея...

Вие ако на Image нямате доверие не знам какво да правите!!

28.06.05
09:14

[quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“Image”]Няма идея...

Кало, то всичко си зависи. Не е някаква догма да не ползваш мед при НВД. Обаче Владо е прав, че човека май няма идея за какво ще ползва меда :lol:

28.06.05
11:29

От този мед просто смисъла е никакъв. Вече с меда няма да е НВД може да се направи няква въглехидратна въртележка или нещо подобно, но това не е НВД.
по-здрави

28.06.05
11:32

Аз принципно говоря. 15гр мед едва ли превишава допустимите за деня въглехидрати.

28.06.05
11:37

[quote author=“Martin”]Аз принципно говоря. 15гр мед едва ли превишава допустимите за деня въглехидрати.

Мне това е без значение! Просто взимането на въглехидратите след тренировка противоречът на принципите на НВД. То наистина може да е няква разновидност на НВД, но е неправилно според мен.
по-здрави

28.06.05
11:54

Де да знам, доколкото имам информация си се взимат въглехидрати след трена на НВД. Мен не ми харесва идеята много, но принципно така.....мляко нещо, това -онова, то пак си има въглехидрати вътре. Едни наши познати НВД маняци след тренировка пият мляко :lol:

28.06.05
12:01

[quote author=“Martin”]Де да знам, доколкото имам информация си се взимат въглехидрати след трена на НВД. Мен не ми харесва идеята много, но принципно така.....мляко нещо, това -онова, то пак си има въглехидрати вътре. Едни наши познати НВД маняци след тренировка пият мляко :lol:

Тия наш’те познати трябва на ядреномагнитен резунанс да ходят, но ги е страх от резултатите. От истински източници знам, че може след тренировка и месо да муаш и бяло сиране. В млякото наистина има въглехидрати.:idea:
по-здрави

28.06.05
13:23

[quote author=“Martin”][quote author=“kaloian.georgiev”][quote author=“Image”]Няма идея...

Кало, то всичко си зависи. Не е някаква догма да не ползваш мед при НВД. Обаче Владо е прав, че човека май няма идея за какво ще ползва меда :lol:

Абе аз се намесих понеже Владо им казва как стоят нещата, ама те не та не!! А иначе няма да умреш от някоя лъжица мед при НВД ама ако си е НВД трябва да е без мед ;) то от тук малко разхлабиш режима от там малко и накрая замина НВД-то ;)

28.06.05
13:51

Еми така е, прав си. Аз го разхлабвам с биричка/и :D само.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1