25.06.05
15:57
Може ли при НВД да ям по 2 лъжици след тренировка(1-2 часа) и после кум 4 часа оште 2 ????
ако не си превишаваш въглехидратите така,може,и иначе може,но режимът няма да е толкова ефективен
25.06.05
17:27
Няма идея...
при диети в медицинските книги пише да се използва мед.от една лажица ништо няма да ти стане
26.06.05
11:08
^^ що така нали трябва да се постигне инсулинов пик точно след тренировка и малко по-късно се приемат въглихидрати.Тоя пик само с въглихидрати става
26.06.05
15:32
За какво му е инсулинов пик? Та нали цели да смалява гликогенните запаси за да превключи на мастно гориво? За какво му е тоя гликоген? Никаква логика не виждам...
27.06.05
17:55
Точно заради мускулите .Като съм на НВД не трябва ли да го правя?
Вие ако на Image нямате доверие не знам какво да правите!!
Кало, то всичко си зависи. Не е някаква догма да не ползваш мед при НВД. Обаче Владо е прав, че човека май няма идея за какво ще ползва меда :lol:
От този мед просто смисъла е никакъв. Вече с меда няма да е НВД може да се направи няква въглехидратна въртележка или нещо подобно, но това не е НВД.
по-здрави
Аз принципно говоря. 15гр мед едва ли превишава допустимите за деня въглехидрати.
[quote author=“Martin”]Аз принципно говоря. 15гр мед едва ли превишава допустимите за деня въглехидрати.
Мне това е без значение! Просто взимането на въглехидратите след тренировка противоречът на принципите на НВД. То наистина може да е няква разновидност на НВД, но е неправилно според мен.
по-здрави
Де да знам, доколкото имам информация си се взимат въглехидрати след трена на НВД. Мен не ми харесва идеята много, но принципно така.....мляко нещо, това -онова, то пак си има въглехидрати вътре. Едни наши познати НВД маняци след тренировка пият мляко :lol:
[quote author=“Martin”]Де да знам, доколкото имам информация си се взимат въглехидрати след трена на НВД. Мен не ми харесва идеята много, но принципно така.....мляко нещо, това -онова, то пак си има въглехидрати вътре. Едни наши познати НВД маняци след тренировка пият мляко :lol:
Тия наш’те познати трябва на ядреномагнитен резунанс да ходят, но ги е страх от резултатите. От истински източници знам, че може след тренировка и месо да муаш и бяло сиране. В млякото наистина има въглехидрати.:idea:
по-здрави
Кало, то всичко си зависи. Не е някаква догма да не ползваш мед при НВД. Обаче Владо е прав, че човека май няма идея за какво ще ползва меда :lol:
Абе аз се намесих понеже Владо им казва как стоят нещата, ама те не та не!! А иначе няма да умреш от някоя лъжица мед при НВД ама ако си е НВД трябва да е без мед ;) то от тук малко разхлабиш режима от там малко и накрая замина НВД-то ;)