07.01.12
22:16
Здравейте,
Първо за много години, пожелавам на всеки през новата година много здраве,сила,щастие и успехи в това, което се бори.
Като за начало ще започна със стажа в залата, който е вече може би над 3 години, но с адски много прекъсвания.Последно за по-дълъг период от време бях ходил лятото на зала.И през октомври за има няма 2 седмици.През останалото време съм ходил по 1 път в седмица, ако ми остава време.Но ето, че дойде новата 2012г. и реших да влеза отново в залата.За първи път отидох в Сряда и тъй като ми беше пределно ясно, че ще имам спад в силата и ще се уморявам лесно започнах с кръгова тренировка ( по 1 упражнение за всяка мускулна група с по-леки килограми).Реших да започна с 3-4 серии набирания, но след всяка серия усещах адска умора, леко займайване или по-точно отпадналост (нз и аз как да го пиша) и ми стана дискомфортно.Казах си “Това ти е първа серия, не си правил нищо от месец и половина какво очакваш”, пих една чаша вода и се приготвих за следващата.Но нещата си останаха все същите, адски отпаднало точно след серията и чувство все едно съм бягал 1 км.Така си продължи до края на тренировката.На следващия ден всичко си беше в норма, имах си мускулна треска, изпитвах глад и имах чувство, че мога да изям целия хладилник... неща, които през тези 3 години винаги са се случвали, когато започвам на ново и на ново.Вчера реших да направя 4 серии лицеви опори просто, защото цял ден си бях в нас и буквално не бях мърдал от стола си.И отново след 2 или 3-тата серия се появи този проблем, а през деня всичко си беше наред.Затова и реших да се запитам според вас възможно ли е това да се дължи на умора или нещо подобно.Просто и преди съм прекъсвал, да не говорим по време на бала, тъй като миналата година бях абитюрент, бях прекъснал за може би някъде около 4 месеца (най-дългия период, в който не бях стъпвал в зала от както съм почнал) и дори тогава не ми се случвало след всяка серия да се чувствам така, единствено съм имал спад в силата, което си е напълно нормално за мен.Също така ноември месец на два пъти, като ходих и правих след тренрировката кардио ( 20 мин. пътека) и след 10-тата минута усещах лека болка в гърба от ляво, не беше остра, но беше адски неприятна.Това ме накара да ида при личния ми лекар и да си направя един профилактичен преглед, също така я накарах да ми направи и ЕКГ.Каза ми, че всичко е в норма и се притеснявам напразно.
Преди да приключа да кажа, че съм на 19 години и в момента съм студент.И от септември когато се преместих в София бих казал, че яденето ми е ОТВРАТИТЕЛНО (бургери,дюнери,кебапи...).
08.01.12
02:59
най-вероятно е от въглехидратите.ниската кръвна захар е много гадно нещо...аз като намаля въглехидратите и влезна в залата и аз се чувствам по същия начин.Въпреки това,не мисля че трябва да тренираш така..днеска в залата правиш гърди следващия ден пък правиш лицеви...има си време за тренировки,останалото е възстановяване,освен ако не се налага:),поне за мен е така де