kakvo mi trqbva?

Темата е заключена.

26.06.05
14:07

Zdraveite.Imam edin vapros.Zna4i o4ertava se 4e 6te ima spre4kvane mejdu men i edin dosta po qk ot men.Ta vaprosa mi e kakvo moga da vzema za da mi prevarti 6abata taka da se kaje.Zna4i “efidrina” dobro re6enie li e?Ako ne e kakvo e podhodq6to re6enie za namalqne na bolkata i uveli4avane na silata i nervnata aktivnost?mersim predvaritelno.

Няма място за такива теми в този форум!!
К

LA

26.06.05
14:20

...“vqrvqm 4e do dove4era toz quest 6te e v “Biseri” “....

26.06.05
15:02

а аз вярвам че трябва да се пише на кирилица!
нема такова хапче което да те направи безсмъртен и да се надрусаш с ефидрин като те пусне па ще си потрощен има едно решение ма е сложно....да почнеш  и ти да тренираш здраво за да станеш от яките а до тогава пий едно кафе и оди да ти трошат китарата такъв е закона само силните оцеляват 8)

26.06.05
15:42

Нямаш шанс по-добре му се извини или дупе да ти е яко.Поне знаеш че като те намели повече няма да се страхуваш от него щото няма да те преследва.И ше знаеш да си затваряш устата кадето трябва и Со Кротце,Со Благо :lol:

5C

26.06.05
15:55

хаха ! сигурно ще е в бисери 100%  :)  :)  Аре па ти за един бой ли си  :P

26.06.05
16:49

хахаха земи  **** от него изродяваш !

26.06.05
17:24

А бе нек’ви амфетамини по-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1