10.06.05
15:45
купих си креатин но не сам сигурен как да го пия.тренирам трипати в седмицата.мисля да го пия преди и след трен по 10 гр.ще може ли така?а сащо така не знам дали трябва да го разтварям.един приятел не го разтваря,а на опаковка пише да се разтваря.
10.06.05
15:48
добре дошъл в форума ,бих ти препоръчал да четеш повече , дори да прочетеш какво пише на сайта и на другите 40-50 теми за приемането на креатин.Успех
по-здрави 8)
10.06.05
16:56
По добре паржите 3 4 дена го вземаи по 10-15гр. (зареждаща доза)
После по НЕповече от 5гр (от повече няма смисал таи като немойе6 ад го усвоиш)!
Ако парвите 3-4 дена взема6 по 10-15 гр. НЕги вземаи наведнаж, а на порций!
Наай добре да взимаш Креатина с вода с мед! И в никакав случаи не пии кафе 30мин. преди и след вземането на креатина! Тъй като кафето неътрализира действието му!
Няма да е лошо да попрочетеш повече информация за креатина преди да почнеш да го консумираш!
УСПЕхХх!
10.06.05
20:42
Да бе и аз нещо не разбрах...как е по-добре да се разтваря или директно го сипваш в устата и след тва пиеш сок примерно :roll:
и как пък реши че е по добре?!
10.06.05
23:45
Естествено че е по добре да се разтваря. (Ти кат си къпи6 степче да неби да си слагаш прахчето в устата и после да се наливаш с вода??? :lol: ) 1 чаша вода с 1 лажица мед и креатина бъркап и гълташ!!!:>
според мен пък е по-добре да се лапа направо(чисто практически) щото няма гаден вкус а и се губи по малко прах а сравнението със степовете не е уместно според мен защото креатина не се пие за да ти е вкусно
Абе виж ся ... бъркаш с лъжицата в бурканчето с креатина (лъжицата да е кафена с лек връх) и след това в устата слагаш и пиеш МНОГО вода.Защото Креатин без вода ... няма много голям ефект :wink: и след това гледаи да не пиеш много кафе или нешто с кофеин щото действието на креатина няма да е голямо :lol:
А пък с глутамин и протеин кво ставаааааа ........ лудница е :)))
[quote author=“zaha”]trqbva li da sam ql kato piq kreatina?
Според мене трябва. При мене, ако не съм ял ме заболява корема от него.
11.06.05
12:29
MavericK
Какво трябва да е саотношението Креатин/Глутамин 1/2 или 1/3 или ??? колко ?
и заедно ли се пият или по отделно ?
Ами пии го заедно креатин и глутамин 1/1 ... аз така правих и да ти кажа има ефект,но несам много запознат с това дали може да се пие и1/2 /13 :)
Аз като поемах креатин за първи път имах зареждаща седмица... т.е. първата седмица в дните който тренирам пиех “5гр. след закуска” “5гр. преди и след тренировка” а когато не тренирам по 5гр. след основните яденете.... а след зареждащата седмица тогава един месец когато тренираш по 5 гр. преди и след а когато не тренираш само след закуска..... така го пиех аз... Е живееем в свободна страна и всеки си избира как да го пие......
26.06.05
17:45
а уместно ли е да си сипваш глутамина и креатина при протеина и така да ги пиеш ?
26.06.05
17:52
както и да ги вземеш все е умесно, ако не ти харесва вкуса им ги забърквай в шейка
Аз ги смесвам мойте.... директно две лъжици в устата и на чишмата две три глътки и съм готов......
27.06.05
14:08
спри да пускаш безсмислени отговори само за да трупаш мнения тук моля модераторите да се намесят това не е за първи път и аз не съм единствения който ви го казва