Xtend разлика в малка и голяма опаковка?

ВИ

07.01.12
23:41

Случайно видях в един от българските онлайн магазини следния коментар под xtend:
съдържанието в малките опаковки и в големите се различават от малката разфасовка съм много по доволен в голямата имам чувството че са некви степчета ефект никакъв

Голямата опаковка съм я пил, няколко кутии, дори имам още кутия и нещо. Малка опаковка - никога.
Не мога да сравня, но ако някой е пил и голяма и малката, има ли нещо вярно в тези думи?

07.01.12
23:53

Оооо...има ОГРОМНА разлика...в голямата кутия има повече пудра от колкото в малката, това е.

07.01.12
23:54

Не повечето такива коментари са написани от некомпетентни и некадърни хора.

ВИ

08.01.12
01:07

Въпроса ми е към някой, който е опитвал и двете. А аз на тази индустрия по принцип вяра нямам и ми звучи не невъзможно коментара да е верен.

Не разбрах вие двамата сте опитвали и малката и голямата или просто смятате, че не би трябвало да има разлика?

Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 08.01.12 01:09.

След като нямаш вяра на определена индустрия,  просто не си даваш парите за да я спонсорираш.

08.01.12
10:31

Има и разлика в големината на кутиите :) Изпил съм 1 малка ябълка + 10тина дози от голямата портокал, освен вкус друга разлика не съм виждал !!! Ти вярваш на един непознат коментар ?? .....

ВИ

08.01.12
14:12

Не казвам, че вярвам, затова и питам тук. Исках да чуя мнение от човек, който е опитал и малката и голямата, защото иначе, както казах вече, на тази индустрия и шарените етикети не се доверявам на 100%. Ако не беше отговорил ти или друг, опитал и двете, просто щях да купя една малка за пробата. Няма да фалирам от разликата 10лв за 30-те по-скъпи дози в малката, в крайна сметка, но не ми се занимаваше, само за пробата.
Благодаря за отговора.

ВИ

08.01.12
14:15

казано от Иван Шишманов на 08.01.12, 08:19:

След като нямаш вяра на определена индустрия,  просто не си даваш парите за да я спонсорираш.

Звучи добре, но по тази логика следва да спрем да спонсорираме индустрията с пилешкото месо (кога с вода, кога без), за млякото да не говорим, сирене и какво ли още не. Май няма да остане много, което да спонсорираме :)

Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 08.01.12 14:16.

08.01.12
19:18

До автора на темата:Изпил съм няколко опаковки малки , също така и големи - разлика нулева ... Възстановяването си беше еднакво , вкуса също ...
П.с. не знам кой ги пуска тези бисери , че има разлика от качеството на продукта в малка и голяма кутия ... хора без работа , но “разбиращи” от добавки.

ВИ

10.01.12
02:13

казано от Dominic на 08.01.12, 19:18:

До автора на темата:Изпил съм няколко опаковки малки , също така и големи - разлика нулева ... Възстановяването си беше еднакво , вкуса също ...
П.с. не знам кой ги пуска тези бисери , че има разлика от качеството на продукта в малка и голяма кутия ... хора без работа , но “разбиращи” от добавки.

Точно това ме интересуваше, дали възстановяването е било еднакво.
Благодаря за отговора!

Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 10.01.12 02:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1