Мило дневниче

Темата е заключена.

03.01.12
20:26

Здравейте,

казвам се Деси, ще съм на 28 г след 20-тина дни. Отварям този дневник, защото в за последната година не съм си поставяла някаква цел свързана с тренировките или храненето ми и резултата, очаквано, беше липса на резултат :) Не съм променяла теглото си много отдавна, % мазнини и активното ми тегло също стоят относително постоянни, не съм постигнала някакво голямо развитие в тренировките си... За това, сега мисля да си поставя цели, да отбелязвам храната и тренировките си и с помощта на дневника да проследя развитието си :)

Храня се основно ВМ-НВД то 4 години, въпреки че в последно време доста се бях поотпуснала и си хапвах и много сладки неща :) Също така ядях когато и колкото ми се яде, което не ми се струваше кой знае колко много, но явно е било :)

Тренирам 3 пъти седмично, предимно базови упражнения със свободни тежести.

В момента тежа 57.5 кг (това по спомени от последното ми мерене, което беше на 21.12.) и процента ми мазнини е 13.8. Целта ми е да се изчистя още малко и да стигна 11%. Най-ниското, което съм била до сега е било 12.9%.

Не знам какво още да напиша - вие ще ме питате за нещата, които мислите, че съм изпуснала :)

Сега да се отчета:

Днес не съм тренирала.

Храната:

закуска: 3 яйца, 20 гр масло, 15 гр сирене
преди обяд: около 50 гр бадеми - не съм сигурна точно колко са били, взех си два пъти по 1 шепа и се надявам, да не са повече от 50 гр :)
обяд: 300 гр сьомга, 150 гр салата айсберг
след обяд:  1 шоколадов бонбон
вечеря: омлет - 3 яйца, 35 гр кашкавал, 40 гр лютеница (домашна)

По мои сметки (не много точни, защото не съм преброила бонбона и малко съм импровизирала за лютеницата) около 1750 кк, м 74/ б 21/ в 4. Не съм чак гладна, но бих хапнала още :)

Мерси, че ми изчетохте дългия пост :) Приятна вечер!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 04.01.12 10:29.

03.01.12
21:03

казано от Деси на 03.01.12, 20:26:

По мои сметки (не много точни, защото не съм преброила бонбона и малко съм импровизирала за лютеницата) около 1750 кк, м 74/ б 21/ в 4.

Тука има грешка, ама както и да е. Честит дневник!

04.01.12
08:56

казано от Деси на 3 Яну 2012 20:26:
По мои сметки (не много точни, защото не съм преброила бонбона и малко съм импровизирала за лютеницата) около 1750 кк, м 74/ б 21/ в 4.
Тука има грешка, ама както и да е. Честит дневник!

Добро утро :)

м 74/ б 21/ в 4 - това е в проценти, не в грамове, така че, може от там да се разминаваме :) Явно от закръгленията не дават точно 100 :)

Тренировката днес :

мъртва тяга 1 х 5 х 47 кг (това беше грешка, друг път да гледам колко кг слагам), 4 х 5 х 57 кг
лицеви опори (правя ги с дръжки в момента, за да мога да пускам по-дъблоко, 4 х 5 бр
придърпване на скрипец с надхват (хич ме няма в имената на упражненията и ще се опитвам да обяснявам какво правя, където ми се губят имена) - 3 х 5 х 40 кг и 1 х 5 х 38 кг
бг клек 3 х 5 х 25 кг и 1 х 5 х 22,5 кг
ренегадско гребане 3 х 5 х 16 кг

Като цяло нямах сила и още ми е доста уморено :(

Добавям си и храната за днес:

мляко с нес
обяд: 200 гр свински гърди, 150 гр краставица
вечеря: салата - айсберг, домат, краставица, чушка, малко бекон (нямам идея колко, ок. 50 гр вероятно)
в момента: 25 гр кашкавал :)

Без да броя салатата, за която нямам идея колко е като количества (а, и няма особено значение) са около 1516 кк, м 79/ б 24 / в 4

Мнението беше редактирано от Деси на 04.01.12 23:28.

06.01.12
09:04

Добро утроо :)

храната ми от вчера:

мляко с нес
обяд: свинско печено и салата от зеле
вечеря: сурови ядки - бадеми, лешници и малко сушени плодове

нямам идея за количества и калории :)

тренировката днес:

КПП - 1 х 5 х 37 кг, 3 х 5 х 32 кг
напади 4 х 5 х 40 кг
скрипец 1 х 5 х 40 кг, 3 х 5 х 38 кг
странична преса 3 х 5 х 12,5 кг, 1 х 5 х 11 кг
суинг 4 х 10 х 24 кг

Приятен ден на всички :)

и храната от днес - пак не съм смятала, да не се ужасявам :):):)

закуска: 50 гр кашкава и 15 гр масло
мляко с нес
към 11 ч: сурови ядки - лешници, бадеми
обяд: 300 гр св.джолан, 150 гр краставица
след обяд: 5-6 соленки :(
мляко с нес
вечеря: св.ребърца, салата домат, краставица и сирене

Мнението беше редактирано от Деси на 06.01.12 22:20.

09.01.12
10:34

Добро утро и хубава седмица! :)

храната от уикенда:

Събота:

закуска: 2 яйца, 60гр кашкавал, лютеница
капучино
вечеря: гауда, бабек, малко бадеми, 1 чаша червено вино

Неделя:

закуска: 2 яйца, 40 гр. гауда, 25 гр бабек, лютеница (дояждах си вечерята :))
късен обяд или ранна вечеря: салата - рукола, айсберг, пармезан, кедрови ядки; език в масло
малко по-късна вечеря: кисело мляко с мед и орехи

някъде между всички тези неща - 1 капучино, 1 мляко с нес, 1 цитронада

Уикендите често съм в движение и като няма нещо подходящо за храна навън и остават големи дупки между храненията :( Трябва да започна да се запасявам с разни неща в чантата :)

Тренировката днес:

КПП: 4 х 5 х 32 кг
Напади: 2 х 5 х 40 кг, 2 х 5 х 37,5 кг
Скрипец: 3 х 5 х 40 кг, 1 х 5 х 38 кг
Странична преса: 3 х 5 х 12,5 кг, 1 х 5 х 11 кг
Суинг: 4 х 10 х 24 кг

11.01.12
08:54

Добро утро :):):)

Да наваксам първо с храната от тези дни:

Понеделник:
обяд: шкембе чорба, овчарска салата
следо обяд: 1 капучино, малко бадеми
вечеря: 2 яйца, 40 гр бабек, малко лютеница

Вторник:
във времето преди обяд: мляко с нес, 1 парче локум (или нещо такова), малко кашу
обяд: 180 гр св.плешка
вечеря: св.дроб в було, домати с моцарела, 1 чаша червено вино
1 мохито :)

тренировката днес:

ренегадско гребане: 2 х 5 х 20 кг, 2 х 5 х 17 кг
странична преса: 4 х 5 х 12,5 кг
клек: 4 х 5 х 47 кг
“кофички”  1 х 5 х 27 кг, 1 х 5 х 30 кг, 2 х 5 х 32 кг - тъй като не мога да правя кофички (или най-много 1-2 бройки) правя това упражнения, което представлява бутащо движение, наподобяващо кофички. Правя го на портален скрипец и по отделно за всяка ръка.

Приятен ден :)

13.01.12
10:16

Добро утро :)

Все не успявам ден за ден да си водя дневничето :) Сега пак съм два дни назад и започвам от там:

Сряда:
капучино
обяд: крем супа от моркови със синьо сирене, салата рукола, домат, бекон и пармезан и малко от някакво пилешко със топено сирене гъби и кашкавал (реших, че само супа и салата няма да ме нахранят и съответно попреядох)
вечеря: 3 яйца, 100 гр филаделфия, 70 гр прошуто, 200 гр домати

Четвъртък:
закуска: 3 яйца, 40 гр прошуто, 70 гр фирладелфия (да си доям кутийката, все пак :)), ч.л. мед и няколко орехчета
преди обяд: 2 шоколадови бонбона, капучино
обяд: телешко и малко варен ориз
“вечеря”: 1 мока от Старбъкс и малко бадеми

Вчера беше направо “образцов” НВД ден :) Въпреки че, целта на воденето на дневник беше да мога да знам горе долу какви количества изяждам на ден и да се ориентирам за калориите, основните ми мерни единици продължават да са “малко”, “много” и “няколко” :) Трябва да се стегна и да си готвя аз, за да знам какво и колко ям.

Такааа, тренировката от днес:

тяга 2 х 5 х 57 кг и 2 х 5 х 55 кг
лежанка (но, бутам само с всяка ръка по отделно, така че повторенията и кг са на ръка) 4 х 5 х 12,5 кг
бг клек 4 х 5 х 22 кг
скрипец 4 х 5 х 40 кг
странична преса 4 х 5 х 12,5 кг

Слънчев и усмихнат петък на всички! :)

17.01.12
13:47

Здравейте :)

Много бърз отчет на уикенда, докато все още помня :)

Петък:
обяд: св.флейки
вечеря: овчарска салата, св.месо и зеленчуци на сач

Събота и неделя попрекалих с храните, които се опитвам да избягвам, но понякога глада и лакомията (това е малко грубо, но не се сещам за по-подходяща дума в момента) ми са по-силни от желанието да намеря по-качествена храна...

Двата дни карах ски и за това храненията са ми през големи интервали.

Закуските двата дни: яйца, бекон, сирене, домат, краставица
След обяд двата дни: сандвич
Вечеря в събота: шкембе чорба, шопска салата
Вечерята в неделя: капучино, няколко бисквити, шоколад

Понеделник:
закуска: яйца, бекон, сирене, домат, краставица
обяд: шкембе чорба, кюфтета от тиквички (в тях се оказа, че имало и картофи)
вечеря: св.ребърца и няколко парченца карфиол от туршия

Имам мускулна треска на всичко, което можете да се сетите от ските, въпреки ежеседмичните ми усилия във фитнеса :) Вчера не съм тренирала, утре ще лекувам остатъците от мускулната треска в залата :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1