07.01.12
14:10
Здравейте!
Оплаквам се от известно време в една друга тема - имам проблем с колената (пукане,хлабавост при слизане по стълби),болки при изпълнение на някои упражнения (понякога и при пукането).От скоро имам сходен проблем с китките (като изключим хлабавостта) и често в лактите.
Препоръчахте ми ЕнимълФлекс и Глюкозамин Хондроитин с МСМ (Нау),но точно в този момент нямам възможност да поръчам някой от тях.
Видях,че на майка ми са й изписали Хондросейф (Екофарм) - комплексна формула,включваща глюкозамин,хондроитин,МСМ,вит.Д3,вит. Е,вит.Ц,селен,манган,хром и мед.Тя не може да ги пие,защото не й понасят (повръща ги,незнайно защо) и ги взех аз.
Чудя се дали да ги пия,защото нямам много доверие на производителя.
Във форума не намерих нищо за продукта и ще бъда благодарна,ако някой сподели мнението си :)
07.01.12
14:33
Фирмата производиел си е ок. Пий го продукта, незнам какво пише на опакаовката за препоръчителна доза, но като му гледам съдържанието поне 3 капсули дневно.
Може да пробваш и само със глюкозамин сулфат.
Силно ти препоръчвам да включиш рибено масло, да кажем 6 гр дневно.
Мнението беше редактирано от Мила на 07.01.12 14:36.
07.01.12
14:56
Пише два пъти дневно да се приема по една капсула,като всяка съдържа :
Глюкозамин сулфат : 750мг
Хондроитин сулфат натрий : 100мг
Метил Сулфонил Метан : 250мг
Вит.Д3 : 200 иу
Вит.Е : 10 иу
Вит.Ц : 30мг
Селен : о,о5мг
Цинк : 3мг
Манган: 2мг
Хром : 0,05мг
Мед : 0,5мг
Да увелича ли на 3 капсули ?
07.01.12
15:30
Щом на опаковката така пише, така го приемай поне 5-10 дни, след това лично аз бих ги вдигнала на 3 капсули.
Мнението беше редактирано от Мила на 07.01.12 15:32.
07.01.12
15:51
Благодаря ти :)
Дано помогне :)
за да има ефект от такъв род продукти, трябва да се приемат поне месец и половина
09.01.12
23:09
И аз така знам - ако ще и след 2 да е,дано се получи,че е много неприятно да си неспособен,особено на елементарни неща като нормално слизане по стълби или държане на компютърната мишка... :)