Съвет какво да правя

26.06.05
19:40

Здравейте на всички.Значи аз тренирам вече над 4 месеца, тежа 66 кила(толкова си бях и преди),на 17 години съм и може би се подразбира че съм си слабичък и с бърз метаболизъм и трудно качвам.Не мога да кажа че през тези месеци съм ял качествено...правих жалки опити но не се получи просто защото до голяма степен не зависи от мен(все пак съм зависим още от родителите ми).Пих ПроГолд 90 но без абсолютно никакъв ефект(пиех по 2 лъжици разтворени във вода час преди и веднага след тренировка).Сега идва лято, аз ще работя и ще изкарам някой друг лев и смятам да се опитам да спазвам хранителен режим. Искам също обаче да взема и още някакви добавки.Въпроса ми е дали е по-добре да взема гейнер или да си взема креатин и глутамин(ориентирал съм се към тези на нутрим от сайта им:
    Номер  Продукт                Цена            Сума
67 100 г креатинмонохидрат 11,50 лв. 11,50 лв.
66 0.120 г L-Glutamine Pure   22,00 лв.   22,00 лв.
ОБЩО: 33,50 лв. )
и изобщо какво бихте ми препоръчали след като мисля че дадох достатъчно изчерпателна информация за мен.Искам да кача кила и мускулна маса.Ако нещо друго ви интересува питайте.Мерси предварително... :wink:

26.06.05
19:55

вземи си първо гейнер па като събереш кинти си земи креатин и глутамин

26.06.05
20:10

имаш впредвид като събера кинти да ги пия всичките заедно или след като съм приключил със гейнера да взема другите.(може и такива варинати да приема но все пак питам кой вариант ще е по-подходящ щото не ми се дават сума пари за добавки)

CR

26.06.05
20:18

Според мен основните неща които би трябвало да направиш за да има добър и Видим резултат са няколко:
Трябва да се стремиш да ядеш най-малко през 3ч. (5 пъти)
Тренировките ти не трябва да продължават повече от 1ч - 1:15мин.
Според мен щом сега искаш да качваш малко килца по добре си вземи Гейинер!В последствие Креатин+Глутамин! Видях че вече си си избрал марки ..... като за начало ще ти препорачам Глутамина да е на БиоГеим ( 100г. - 15 или 16 лв.)
А като се има предвит че ще почваш и работа .... трябва да обарнеш внимание на продалжителноста на тренировките ( да неса мн далги) и ХАПВАНЕТО!
За да покачиш теглото си не разчитаи на добавките .... те затова се казват и така, защото само се добавят кам НАЙ-важното нещо а именно ЗДРАВОТО ХАПВАНЕ!
УсПеХхХ!!! :lol:

26.06.05
20:23

взимаш си гейнер и го пиеш, събираш пари купуваш креатин и го пиеш с гейнера,събираш пари и купуваш глутамин и го пиеш с креатина и гейнера и така...това е скъп спорт не се самозалъгваи

26.06.05
20:32

Добре аз имам са още от ПроГолда и ако си взема креатин и глутамин значи тва ше е добре...така разбирам а пък и до са четох из форума и наистина разбирам че явно тва е формулата.Пък като свърши протеина може да си взема гейнер.Но въпроса ми е колко горе доилу струва тоя креатин на Джо Уилдър и дали глутамина на Нутрим е добър(който съм писал по-горе) и ще ми препоръчате ли друг ако не е.

26.06.05
20:36

[quote author=“cRuSh”]Според мен основните неща които би трябвало да направиш за да има добър и Видим резултат са няколко:
Трябва да се стремиш да ядеш най-малко през 3ч. (5 пъти)
Тренировките ти не трябва да продължават повече от 1ч - 1:15мин.
Според мен щом сега искаш да качваш малко килца по добре си вземи Гейинер!В последствие Креатин+Глутамин! Видях че вече си си избрал марки ..... като за начало ще ти препорачам Глутамина да е на БиоГеим ( 100г. - 15 или 16 лв.)
А като се има предвит че ще почваш и работа .... трябва да обарнеш внимание на продалжителноста на тренировките ( да неса мн далги) и ХАПВАНЕТО!
За да покачиш теглото си не разчитаи на добавките .... те затова се казват и така, защото само се добавят кам НАЙ-важното нещо а именно ЗДРАВОТО ХАПВАНЕ!
УсПеХхХ!!! :lol:

Опаа...не видях този пост преди да напиша последния мой.Та значи знам че яденето е най-важното.Тва както вече го казах го осъзнах и от собствен опит че с протеина само нищо не става.Ще се опитам да ям както казах добре но със сигурност няма да мога чак на 3 часа.Но ще направя възможните усилия, но все пак разчитам и на добавките.А за глутамина на БиоГейм мерси ако и някой друг ми го препоръча сигурно той ще е...

26.06.05
22:18

вземи си креатин на оптимум или уайдър 30тина лв са и двата за 300гр за глутамин евтин няма за жалост...а гейнер си земи мега масс 3000 на юниверсал 1.5кг-27-30лв

26.06.05
23:57

а някой може ли да даде сайтове от които да се направи онлайн поръчка на тези продукти???

27.06.05
09:11

Самодисцплина требе за качване на маса!Вземи си гейнър+креатин.Намали нощния живот.Лягай си по-раничко.И аз бях така,но със здрав сън,рано лягане и силна храна се постига доста ! 4-5 хранения на ден,гейнър+креатин след трен.Яж месо,пиле,ориз,картофи,плодове.Ако нямаш режим,няма смисъл от добавки !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1