Постигнато до тук?

Темата е заключена.

07.01.12
17:01

Здравите.Казвам се Любослав и съм от град Видин. В момента съм студент 1-година със специалност “Кинезитерапия” в Бглагоевград. Започнах  да се грижа за тялото си преди 7 месеца. Тогава бях 102 кг , а сега съм 76 кг. Първоначално се ограничих от тестени изделия и сладко изцяло , след което започнах и да тичам. От 5 месеца ходя на фитнес. Не съм се ръководил от никакви програми , всичко правя по мои усет. Тренирам 7 дни в седмицата : понеделник , вторник и четвъртък ходя във фитнеса , а през останалите дни - сряда , петък , събота и неделя тренирам у дома - лицеви опори + помпички. За сега забелязвам голям напредък в бицепса си. Когато започнах беше 32 см , сега е 36.5 см , а разлика в теглото ми няма или поне смятам че не е значителна 1 кг повече съм. Това беше от мен за сега. :)

Темата беше редактирана от Liuboslav Deyanov на 18.03.12 20:08.

S!

07.01.12
17:19

Тренировките вкъщи не ги прави - натоварват те излишно и ще претренираш. На пръв поглед забелязвам едно тренирано рамо(наблегни на задната глава), що-годе добра ръка и плоски гърди. Не може и да се очаква повече де, все пак си свалял килограми и си успял, за което те поздравлявам.

07.01.12
18:12

казано от J. I. на 07.01.12, 17:19:

Тренировките вкъщи не ги прави - натоварват те излишно и ще претренираш.

И аз бих те посъветвал същото. Щом ходиш в зала, няма смисъл и в къщи. Това което бих те посъветвал е 4 дни в седмицата в залата, другите 3 или 2(зависи от сили, възможности и време) тичане. Съвсем скоро мисля това да започна да правя.

Иначе браво за постигнатото, знам за какво става въпрос.

09.01.12
21:40

Здравеите. Днес беше деня ми за гърди. Правих горна и средна лежанка . Средна - 4 серии : 1 - 40 кг 12 пъти , 2-50 кг 7 пъти, 3-45 кг 10 пъти , 4-45 кг 10 пъти. Горна 4 серии : 1-40кг 12 пъти . 2-50кг 9 пъти : 3-45 кг 10 пъти : 4 -45 кг 10 пъти . След това правих флаис - 3 серии : 1-12 пъти с 13 кг, 2-1щ0 пъти с 16 кг , 3 - 8 пъти с 19 кг . През почивките м-у флаиса правих на  хълките  , там дето правят кросоувър нз  как мъ е наименованието на уреда за това го наричам хълки . След това отидох на  гладиатора 3 серии  -  1-12 пъти 48 кг , 2- 10 пъти 57 кг , 3 - 8 пъти 68 кг. След това правих още 1 упражнение , но незнам как се нарича уреда.
  Сега храната ,която изядох днес:
Сутринта в 9:30 изпих 2 чашо прясно краве мляко - 250 гр всяка , с 2 лъжици мед , след което изядох 1 филия кашкавал +1 варено яице с 1 препечена филиика хляб. На обяд в 2 часа ядох телешко месо със картофено пюре + сирене + 2 филиики препечен хляб . За вечеря изядох 3 филиики препечен хляб + 4 суджука (овче + телешко месо ) около 30 гр всеки .
Очаквам коментари :п

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1