26.06.05
20:30
Ами, бяхме обичайните аз, Емо, ДЗВЕР, Мартин, Уау, Питона, Петко К, стана шоу, ходихме в Дивака, после в залата на Уау играхме тенис на маса, карти, абе щуротия пълна...
БТВ: Мене и Петко щяха да ни бият за малко, ама като ни видяха такива здравички 8)
26.06.05
20:42
кой е щял да ви бие бе, къде...кой е имал тая смелост нечовешка :?:
аз тва съм го пропуснал....
[quote author=“wow”]кой е щял да ви бие бе, къде...кой е имал тая смелост нечовешка :?:
аз тва съм го пропуснал....
По пътя към фитнеса един смелчага! :lol:
26.06.05
21:58
ихаааа :D вие бяхте една такава мини- компанийка...
направо добре, че сте пропуснали боя, оня ви е пощадил ... :D :D
[quote author=“wow”]ихаааа :D вие бяхте една такава мини- компанийка...
направо добре, че сте пропуснали боя, оня ви е пощадил ... :D :D
Беше клечка и беше наркоман! А пък съм работил и охрана и можеше да стане мелето... :twisted:
Чак пък да ни бие :) Искаше да ни пита “нещо”, най - вероятно щеше да иска пари :)
А срещата продължи доста по - дълго само с част от присъстващите. Аз се прибрах преди малко.
27.06.05
08:26
май ме пропуснахте и мене , вярно бях за 1 час и половина , ама :lol:
айде поздрави :wink: :)
27.06.05
11:01
Ко сте правили до 1 часа ве?
[quote author=“art_of_pain”]май ме пропуснахте и мене , вярно бях за 1 час и половина , ама :lol:
айде поздрави :wink: :)
Eй, много извинявай Арт ъф пейн! Сори, братле аз се опитвах да си спомня кой беше на срещата и си мислех за фитнеса дето бяхме и съвсем забравих за Дивака! Дължа ти една бира!
27.06.05
11:26
няма проблеми , спокойно , един протеин би било по-добре:)
по-здрави 8)
Даже до 1:40 някъде седяхме :) Голям купон беше. И в допиването идва некъв да се дърви, но :) можеше да стане мелето. Аз съм пробвал охрана Йода и добре им тече кръв :) Тва са глупости де просто София стана такъв град със сякви селяни и отрепки дошли от майната си. Говоря за цигани де и такива пияници и наркомани. Нямам нищо против другите. Само да не са убийци, изнасилвачи и т.н. :)
по-здрави
:lol: Верно един искаше да ни бие, аз чак сега се сетих.
- Момчета, ко праите тука бе
-Ми пийваме биричка
-Ние такива момчета като вас ги биеме по принцип
:lol: :lol: Як диалог. Някой път трябва повториме.
[quote author=“Martin”]:lol: Верно един искаше да ни бие, аз чак сега се сетих.
- Момчета, ко праите тука бе
-Ми пийваме биричка
-Ние такива момчета като вас ги биеме по принцип
:lol: :lol: Як диалог. Някой път трябва повториме.
Я, кажи продължението и да отидеме пак там да ги видиме!! :twisted:
Абе трудно може някъв смешко да ни набие, но имаше пистолет в джоба, което беше леко кофти :)
по-здрави
27.06.05
15:11
Ах :)
И кво искаше този от вас?
Откъде разбрахте, че е имал пистолет?
И що не ви е набил накрая :) Тайният агент нещо му е казал, сигурен съм :)
Сериозно ли сте имали такава случка?
[quote author=“D3BEP”]Ах :)
И кво искаше този от вас?
Откъде разбрахте, че е имал пистолет?
И що не ви е набил накрая :) Тайният агент нещо му е казал, сигурен съм :)
Сериозно ли сте имали такава случка?
Пречехме му, че пиехме бира и викахме се смеехме нещо явно. Аз само видях държеше си ръката в джоба и там се виждаше подобно на пистолет. 90 процента съм сигорен все пак имам пистолет, няма предвит за кожен :)) Щеше да е яко да ни набие братле :) можеше за най-смешните домашни видео клипове да го заснемем. Не ни закача, защото му казаха, че аз съм от тук, а и респектирахме, щеше да требе да ни гърми или да вика пияниците да ги гърбим. Ае мизерна случка :) но небеше интересна, нищо не стана само дето Марто кара пиян яко :) и се понапоркахме :)
по-здрави
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Трябва ли ве охрана да идвам ако има нужда .........
ХАХАХА то ти ако дойдеш можем да нападнем някое поделение на НСБОП :) :) :)
по-здрави
28.06.05
14:18
Че вземеме оръжието и че го продадеме на черния пазар.
Също и полицейски честоти, апаратура. Веществени доказателства унищожаваме срещу заплащане!
Идвай, Джорджо! Трябва ни охрана!
:lol: