Ще има ли полза от приемане на L-Glutamine?

Здравейте, на 15 съм 50кг и 165висок и общо взето съм дребен та решил съм да си взема л глунатмин тренирам предимно на лостове и дъмбели искам да знам дали ще има ефект вообще дали си струва и дали би ми навредил.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.01.12 15:14.

В твоя случай тази хранителна добавка е излишна.

Какво имаш предвид и какво би ми препоръчваш.

Мнението беше редактирано от Андрей Димитров на 10.01.12 16:02.

Какво имам предвид - за твоята възраст, физика, тренировъчен режим, опит и цели, приемането на глутамин под формата на хранителна добавка ще бъде неефективно, съответно това го прави излишно.

Какво препоръчвам - да насочиш усилията си към подобряване на хранителния и тренировъчния режим.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.12 16:45.

казано от Кольо Пияндето на 10.01.12, 16:18:

Какво имам предвид - за твоята възраст, физика, тренировъчен режим, опит и цели, приемането на глутамин под формата на хранителна добавка ще бъде неефективно, съответно това го прави излишно.

Какво препоръчвам - да насочиш усилията си към подобряване на хранителния и тренировъчния режим.

кратко , точно и ясно

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.01.12 16:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1