Кросфит тренировки в зала - София

08.01.12
20:45

Омръзна ли ви да въздишате по чуждестранните клипчета на кросфитърите, катерещи се по въжета, бутащи шейни, размахващи пудовки, скъсващи от бой с чукове невинни гуми..., и, разбира се, вдигащи тежки и още по-тежки щанги?
Иска ли ви се и вие да тренирате така, че после цяла бригада майстори да не може да ви изчегърта от пода?
Всичко това вече е достъпно за жителите на столицата в Залата на Юли, където ще се организират сутрешни и следобедни кросфит групови тренировки.
Записването започва от другата седмица.

Къде е залата, Юли?

Супер, в София вече си има зала където човек може да тренира кросфитърски в Плевенски стил “направи или умри” :).
Днес в София скоро (надявам се) и в другите градове :).

Залата е в Гео Милев до Скай сити.

09.01.12
09:41

Чудесно място, до вкъщи :). А следобедните тренировки в колко часа ще започват?

09.01.12
12:38

Как става записването? Днес може ли да дойда да потренирам малко?

09.01.12
13:00

Района около хотел Плиска е най-наситеният от стойностни места за трениране (не знам защо, но е така). Явно ще има още едно в най-високия клас. А предполагам само за групови тренировки ще е отворено?

Залата ще е отворена и за индивидуални тренировки в часовете, в които няма групови.
Груповите ще са в часове, в които е удобно на възможно повече хора. Затова е и отворена тази тема, за да се съберат трениращи за сутрешна и за следобедна група, и да се уточни часовия диапазон, в който ще им е удобно.
@Niki G: Днес може между 17,30 и 19, или от 19 с групата. Ако те устройва един от тези варианти - пиши на лично да ти дам координатите.

09.01.12
16:46

В 17:30 ми е идеално, дано не съм закъснял:))

AL

09.01.12
22:03

И мен ме бройте за следобедните тренировки. :)
Юли, утре по кое време може да направиме една тренировка?

казано от Aleks на 09.01.12, 22:03:

И мен ме бройте за следобедните тренировки. :)
Юли, утре по кое време може да направиме една тренировка?

Следобяд по което ви е удобно.

AL

09.01.12
22:16

Изпратих ти съобщение.

казано от Sunrise Warrior на 09.01.12, 13:00:

Района около хотел Плиска е най-наситеният от стойностни места за трениране (не знам защо, но е така). Явно ще има още едно в най-високия клас. А предполагам само за групови тренировки ще е отворено?

За “стойностна” бих се съгласил с теб, тъй като се стремя в залата да има възможно повече възможности за трениране различно от конвенционалните зали, пълни с машини - шейна, халки, пудовки, силови рамки и т.н.. Т.е. всеки да може да си проведе пълноценна тренировка, независимо дали е билдер, кросфитър, футболист, ММА боец и т.н.
За “висок клас” обаче не съм съгласен - аз се стремя да направя тренирането достъпно за повече хора, т.е. таргета ми не са тези, които могат да си позволят персонален треньор и спа-тип лъскави зали с всички екстри: залата няма 15 душа, 4 сауни, мегазареден кафе-бар и т.н. Затова, например, съвсем скоро пускам и промоцията “Мръсната дузина”...

10.01.12
15:30

казано от Oranje на 10.01.12, 14:20:

За “висок клас” обаче не съм съгласен - аз се стремя да направя тренирането достъпно за повече хора, т.е. таргета ми не са тези, които могат да си позволят персонален треньор и спа-тип лъскави зали с всички екстри: залата няма 15 душа, 4 сауни, мегазареден кафе-бар и т.н. Затова, например, съвсем скоро пускам и промоцията “Мръсната дузина”...

Мръсната дузина определено е много е привлекателно предложение.
Прав си, че не се изразих правилно. Но за мен добра зала=висок клас, а СпортСити и другите където 8трен са ти 60лв и подът е терикот, в някои няма стойка за клек, а най-тежките гири са 20кг, не са висок клас. Говорех за фитнеса на Дескрим например, но Заводът изглежда по-готин. Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1