Protein Whey след тренировка с вода или натурален сок?

10.01.12
17:57

Въпроса ми е следния  взимам  Protein Whey,БЦАА и глутамин веднага след тренировка обаче гледам да си набавя и бързи въглехидрати досега взимах плод обикновено ябълка след тренировка,но последно време замених плода с Капи 250 мл удачен ли е този вариант или е по добре да си го приемам с вода протейна и плод?
След този прием след около 30-40 минути си имам и основно ядене.

Нито ябълката е читав източник на прости въглехидрати ( да не кажа никакъв ) нито капито... ;) глюкоза е най-удачния сякаш вариант ( и то към цена и от към качество )

10.01.12
18:09

Чувал съм че Whey Protein е желателно да се пие с вода.Колкото до бързия въглехидрат след като си изпиеш протеина може да изядеш един банан.
Моя съвет - основното ядене да ти е поне час , час и половина след тренировка. :)

Поздрави !!!

10.01.12
18:42

казано от kristiancho на 10.01.12, 18:04:

Нито ябълката е читав източник на прости въглехидрати ( да не кажа никакъв ) нито капито... ;) глюкоза е най-удачния сякаш вариант ( и то към цена и от към качество )

На мен капито и ябълката са ми безплатни откъм цена.Ще видя може да си взема глюкоза,засега обаче ще е един от 2 варианти или сок или плод пак ще е по добре от нищо.

10.01.12
19:03

Ако ще е плод гледай да е някой по сладък. Сока колкото е по-некачествен (с повече захар) толкова по-добре.

Аз лично след тренировка в шейкъра направо слагам една доза Уей и една глюкоза слагам повече вода и пия. Писна да ми ги мисля банан ли,, сок ли... кво ли...

10.01.12
21:08

Само веднъж съм пил неовкусен сурватъчен протеин, разтворен в натурален сок (портокал) и беше отвратително на вкус.
Двете неща, някак си не се комбинират.

10.01.12
21:33

Да наистина вкуса не е от добрите аз като добавя и малко вода пак става но неможе да се сравнява с мляко примерно.
На мен нуждата ми е от това да вкарам въглехидрати веднага след тренировка и затова попитах дали от сока тези въглехидрати стават или от плод да бъдат засега ще от ябълка  защото имам още доста в нас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1