Предложете ми добра зала за начинаещ във Варна (Младост)

25.06.05
22:54

Ако случайно има варненци тук, моля ви да ми предложите някоя добра зала в кв. Младост.

NK

26.06.05
09:32

Къде си точно... до РУМ “Бриз” е залата в която аз ходя - левче на тренировка, доволно чиста и с достатъчен асортимент от уреди. Няма разни машини и т.н. (естествено има скрипци) но изобилства от свободни тежести, което поне за мен е по-ценно в случая. Намира се под училище “Н.Вапцаров” - до сградата на Военното окръжие, казва се “Релакс 2000”. Ако те интересува и се затрудняваш да го намериш - казвай ще те заведа.

26.06.05
19:36

Досещам се за една. Намира се в бивша мебелна къща, ако не се лъжа. До нея има компютърен клуб, а зад нея “Биохим”. За същата ли става дума? Проблема при мен е, че и за нея не съм чувал хубави неща от приятели.. но за никоя зала не съм чул хубави. Всеки, които питам, намира някакви косури. И все пак ще отида на тази, която каза - стига да е това, за което аз говоря - ако се бъркам за местоположението кажи ми.

JI

26.06.05
21:48

и аз съм от младост НЕ ходи в скапана та зала до рум бриз а отивай в гетото намира се  как да ти обясня ,,,хммм , значи където са трите високи блока над стадиоана тръгваш от първия в посока към комина и в края на дългия блок до него ще видиш залата :))
малко омотано ама е така
и тая е най добрата зала за мене левче е трена а си има сичко ся е малко в ремонт и се влиза от задния вход .

26.06.05
22:48

[quote author=“JiVk0”]и аз съм от младост НЕ ходи в скапана та зала до рум бриз а отивай в гетото намира се  как да ти обясня ,,,хммм , значи където са трите високи блока над стадиоана тръгваш от първия в посока към комина и в края на дългия блок до него ще видиш залата :))
малко омотано ама е така
и тая е най добрата зала за мене левче е трена а си има сичко ся е малко в ремонт и се влиза от задния вход .

Утре ще ходя да проверя. Надявам се да я намеря. ;)

NK

27.06.05
08:55

[quote author=“Artanis”]Досещам се за една. Намира се в бивша мебелна къща, ако не се лъжа. До нея има компютърен клуб, а зад нея “Биохим”. За същата ли става дума? Проблема при мен е, че и за нея не съм чувал хубави неща от приятели.. но за никоя зала не съм чул хубави. Всеки, които питам, намира някакви косури. И все пак ще отида на тази, която каза - стига да е това, за което аз говоря - ако се бъркам за местоположението кажи ми.

Точно за тази зала ти говоря. А относно съвета да НЕ ходиш там - ами мини и виж какво представляват и двете зали и си избери.

JI

27.06.05
16:53

НК не се обиждай просто съм ходил и в двете и знам какво е гетото е 2 пъти по голяма има 2 пъти повече уреди и екстри + съблекалня с душ и  затова така му казах се пак цената е една и съща пс  какво стана намери ли залата

Оуу Гетото не я ли държи Велислав Велев ?Ако е така много поздрави.Аз иначе не съм ходил там на времето се помещаваше на друго място ама се премести и сега си прави негова зала там предполагам ще е добра той неоставя нещатата току така.

27.06.05
20:09

Днес ходих с кучето да поразгледам района и странно защо не намерих тази зала. А си мислех, че знам точно къде е.. странно  :? Утре пак ще потърся, сигурно съм я пропуснал случайно.

27.06.05
20:18

[quote author=“Kulturista”]Оуу Гетото не я ли държи Велислав Велев ?Ако е така много поздрави.Аз иначе не съм ходил там на времето се помещаваше на друго място ама се премести и сега си прави негова зала там предполагам ще е добра той неоставя нещатата току така.

На Велислав залата се намира срещу мебелната палата (в сградата на изчислитеният център ).Аз тренирам там :)Готско е:)

29.06.05
20:21

[quote author=“JiVk0”]и аз съм от младост НЕ ходи в скапана та зала до рум бриз а отивай в гетото намира се  как да ти обясня ,,,хммм , значи където са трите високи блока над стадиоана тръгваш от първия в посока към комина и в края на дългия блок до него ще видиш залата :))
малко омотано ама е така

Нещо не я намирам залата :? Би ли дал още някакви ориентири..

JI

29.06.05
22:43

окей знаеш ли къде е поколоко 3
ако не значи минаваш през стадиона нагоре по главния път и
свиваш нагоре към високите блокове по 1 вата или 2 рата пресечка .
после продължаваш до 1 вия висок ( те са 4 3 отделени и този който ти трябва . след като го стигнеш тръгваш посока към комина ( успоредна на главния път ) и в края на дългия блок до този висок се намира гетото има голям надпис няма как да не го забележиш .
Единствения недостатък и е че няма климатик  :cry:  иначе даже и протеин бар има .
Ако знаеш къде е поко локо 3 тръгваш нагоре по улицата и  и трябва да го видиш  то е до някав склад за пилета .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1