11.01.12
09:49
привет на всички...тренирам от 12 години,96 кг съм,181 см висок...чудя се какъв стак да си спретна за около 50-60 дена,които да ми помогне да вдигна сила и чиста мускулна маса...на пазара има много предложения,наистина...границата ми е до 250 лв...очаквам предложения ,надявам се на полезни съвети...благодаря предварително...:)
ПС: забравих да спомена,че съм на 43 години...знам,че има значение..:)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.01.12 10:10.
11.01.12
10:47
Писал си тук защото акцентираш на силата нали ?!
11.01.12
14:28
да,разбира се...мисля,че го споменах вече по горе..:)
Аз мисля че един Греен Маг с комбинация с Джакед ще ти доиде много в добре. Големите опаковки са около 150 лева и стигат за 2 месеца.
11.01.12
17:02
супер...благодаря,очаквам и други мнения...а какво ще кажете за ANIMAL RAGE,PUMP-BOL И МULTI PRO 32…? след като свърша цикъла с тях,продължавам с М-СТАК....:)
11.01.12
17:39
казано от konstantin georgiev на 11.01.12, 17:02:
супер...благодаря,очаквам и други мнения...а какво ще кажете за ANIMAL RAGE, И МULTI PRO 32…? след като свърша цикъла с тях,продължавам с М-СТАК....:)
Ast не ме радва, като фирма и при тази цена, ще си вземеш витамини на фирма с традиции в производството на такива /пример NOW/.
Aninal Rage - не виждам нищо особено в съставките му, евентуално ако си го избрал заради отсъствието на 1,3 демитиламиламин, но пак бих се спрял на нещо от рода на Controlled labs White flood. Виж вече е друга баница, ако не те притеснява наличието на 1,3 демитиламиламин или някоя друга подобна съставка - тогава избор много /те в почти всичките го тъпчат/.
Thermolife Pump-bol - само не разбрах защо ще комбинираш Aninal Rage с Pump-bol /азотен бустер с азотен бустер/, то звучи леко, като “хляб с хляб”. Pump-bol на хартия изглежда добре въпреки, че не ми харесва малките дози бета аланин /и той е добре ако държиш на продукт без стимуланти/.
Universal animal Animal m-stak - не знам, какво си се вторачил в тази Animal серия, но нека те предупредя, че m-stak-а им не е като едно време, защото изхвърлиха всичките прохормони от него и ги замениха с разни екстракти и т.н. Като му гледам състава ми прилича на “пенкилер” или иначе казано е правен на принципа “слагай, та да има” и логично ми изниква въпроса “Това пък защо?”.
Вярно наплюх повече от продуктите, но това са преки впечатления. Спри се на нещо друго - дал съм ти някакви насоки за бустерите и витамините.
12.01.12
09:48
хормостимулиращ ;)
Щом си на 43 ще видиш най-голям ефект !
M-Stack, Stack - sucks !
Nitro + Pack като си фен на Animal + трибулус + 7-keto DHEA.
ред. DHEA, а не 7-keto - след дискусията с Владо се поразтърсих и... ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.01.12 08:34.
7-Oxo или 7-Keto e добра добавка влияеща добре на имунната система, антагонизира кортизола като с това намалява нежеланите последици от повишените му нива, и изключително много помага в период на чистене, но за целта е необходимо а се спазва хранителен режим с отрицателен калориен баланс, а целта на автора е друга. Другия интересен факт за 7-Кето, е това че оралната форма е почти безполезна и в крайна сметка предвид високата цена, приемът на 7-Кето се превръща в скъп експеримент с незадоволителни резултати, за съжаление обаче на пазара мисля, че не останаха трансдермални варианти на този продукт, обаче с малко познания човек би могъл да си “сготви” сам 7-Keto в трансдермален вариант. Към автора: Въпреки огромния ми скептицизъм към X-factor добавката се вписва в приготвения бюджет а отзивите за нея са изключително добри, 7-Кето можеш да го замениш с обикновена DHEA, както каза Сашо предвид възрастта ти, от нея могат да се очакват ползи, а и ще повлияе положително на настроението и съответно на хъса за тренировка.
12.01.12
10:26
в интерес на истина 7-кето не съм пробвал...но пък знам за отзиви, че действа по-добре...аз и от нормалния ДХЕА съм доволен много.
И двете са производни на тестостерона, но действието им е различно, докато 7-Keto не се намесва и няма отношение към половите хормони (ако не ме лъже паметта има стимулиращ ефект към собственото производство и повишаване на нивата на тироидните хормони), то dhea влиае на хормоналните нива.
Мнението беше редактирано от Valdis на 12.01.12 10:40.
12.01.12
10:48
казано от Valdis на 12.01.12, 10:39:
И двете са производни на тестостерона, но действието им е различно, докато 7-Keto не се намесва и няма отношение към половите хормони (ако не ме лъже паметта има стимулиращ ефект към собственото производство и повишаване на нивата на тироидните хормони), то dhea влиае на хормоналните нива.
Не са баш производни на тестостерона, ми по-скоро наопаки, но за 7-кето нищо не мога да кажа - само съм чувал отзиви, дали са достоверни или не е друг въпрос.
7 Keto DHEA е естествен метаболит на DHEA (дехидроепиандростерон). Той представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA
Грешка, поправям се :)
Мнението беше редактирано от Valdis на 12.01.12 11:03.
12.01.12
20:27
благодаря,момчета...и аз съм на мнение,че на тази възраст нещо хормонностимулиращо ще ми дойде добре..:)
12.01.12
20:30
а какво ще кажете за продуктите E-BOL и T-BOL,на TERMOLIFE?
13.01.12
00:29
Ако говорим за ефективност - за 250лв можеш да си спретнеш чудесен стак от прохормонални продукти, които все още се продават легално под формата на добавки в чуждестранните сайтове. Даже, в тия 250лв ще ти влезе и PCT-то. А и възрастта ти е перфектна за този вид “добавки”.
Това разбира се, ако ти се занимава с подобен род вещества и най-вече, ако имаш необходимите познания по темата.
Иначе, аз за разлика от head_hunter препоръчвам MultiPro 32x.
Владо, за 250лв НЯМА как да стане читав стак с прохормонални продукти, че и с РСТ отгоре ;)
13.01.12
15:06
Зависи колко точно ще продължи цикъла, какво ще включва и откъде ще бъде купено.
За 250лв на мен ми се въртят няколко прилични варианта. Да излезе най-много с 50лв отгоре.