11.01.12
16:23
Здравейте,
След месечна пауза от тренировки и напълно пълноценно хранене, се завръщам много решен и готов да постигам целите си в залата. Като цяло храната я оправих, започнах тренировки, макар и много леки, колкото да навляза във форма и да си върна формата от началото на декември. Мисля обаче какви добавки мога да добавя към храната, тренировките и пълноценната почивка.
Това, което си взех е German creatine на АХ. Замислям се и за още един пре-трен продукт или стак. Двата варианта, които имам са следните:
http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/shop-by-category-pre-workout-and-energy-energy-and-performance/athletic-xtreme-carnobolic-power-pack-112-capsule
http://www.cheapuksupplements.com/catalogue/shop-by-category-pre-workout-and-energy-energy-and-performance/athletic-xtreme-rampage-60-tablet
Знам, че може би първия е по- добър, но имам нужда от мнение, на хора, които се интересуват, понеже от около година тотално съм спрял да следя добавки и гледам единствено и само да тренирам и да се храня правилно.
На 20 години съм, 182-3см, 75-6кг, сега след празниците и почивката предполагам съм около 14% бф.
Идеята и целта ми е за 3 месеца да кача 3-4кг чисти, и да вдигна сериозно силата си и след това да се изчистя перфектно за лятото.
Поздрави!
11.01.12
16:30
Защо просто не изчакаш да си върнеш формата и тогава да мислиш за стакове и т.н.? Така, както си я подкарал след стака те чака едно дълго буксуване на място. Тези 3-4 кг. за три месеца са постижими и само, като си постегнеш хранителния и тренировъчния режим, още повече, че си имал почивка.
В момента си се засилил да пускаш нитрото при 1500 оборота на 2-ра :D
Аз определено няма да започвам добавките сега, правя 40тина дни само с храна, тренировки и възстановяване и слд това правя стака за около 30 дни. Просто добавките сега са намалени и се чудя какво още да взема към монохидрата. Още повече, че се чувствам ужасно в момента и наистина ще ми трябва време да се върна оптимално в залата.
11.01.12
16:49
Виж си режима от към белтъчини и ако е нужно добави протеин. Следващото нещо са витамините, рибено масло и евентуално някоя пред тренировъчна формула ако искаш да се поглезиш.
Баси, защо в сайта, който си дал ги пишат Athletic Xtreme, а не Anabolic Xtreme :D
Дам, това забравих да спомена. Пия МyoFusion, витамини и рибено масло, както и мелатонин в момента :)
И аз това забелязах, но причината е, че са точно Атлетик : http://www.athleticxtreme.com/
В България са малко преименувани хаха
казано от head_hunter на 11.01.12, 16:49:
Виж си режима от към белтъчини и ако е нужно добави протеин. Следващото нещо са витамините, рибено масло и евентуално някоя пред тренировъчна формула ако искаш да се поглезиш.
Баси, защо в сайта, който си дал ги пишат Athletic Xtreme, а не Anabolic Xtreme :D
Щото сериозно нагазиха лука преди година-две и чичо Сам се е погрижи за тях ;)
11.01.12
17:12
Хвърли едно око на Controlled Labs може пък от там да си харесаш нещо. Като гледам клониш към тест бустери /скептичен съм към всичките, които ги продават за такива/, та по-добре се насочи към азотните такива. Щом, ще чистиш и искаш да хванеш намаленията - огледай се и за съответните добавки ;)
Миналата година и аз така направих, но сбърках фирмата :D :D :D
п.п. Помня със SX ги хванаха в издънка, та явно са сменили името :D Всъщност аз от тогава не им обръщам внимание на продуктите :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.01.12 17:14.
Прекалено ли силна изглежда комбинацията с тестостеронния продукт. Не съм пил такъв, просто досега никакви фет бърнъри или пре- тренировъчни продукти (nox, jack3d), но не усещах абсолютни нищо и затова мисля да се насоча към една идея по- силен продукт този път. Искам да изпълня целта и после без нищо само с храна и тренировки да се върна лятото доста shredded :)
Controlled labs нещо не ми допаднаха ГМ, когато пробвах