Защо тренировката ти за гръб е предимно от скрипци? (извинявай, ако си казвал някъде)
Може би защото влиза чисто :?
Доста наплашено пишеш :D
*спам*
Вече ме е страх да задавам въпроси в нашият форум
Мнението беше редактирано от Fallen на 19.10.11 20:52.
24.10.11
22:09
Защо тренировката ти за гръб е предимно от скрипци? (извинявай, ако си казвал някъде)
Може би защото влиза чисто :?
Първия познал верния отговор :D
Пак спря да пишеш бе
Подпукаха ме с един проект, който ако може да е готов вчера, а си е голямо начинание и почти не остава време да пиша. Иначе тренировки и хранене си вървят, както трябва. Въпреки многото работа си намирам време да тренирам. Днес даже поставих личен рекорд - гръб и трицепс за около 40 мин. :D Хич не ми се седи пред компа тези дни, но ще гледам да драсвам някой ред.
*спам*
Вече ме е страх да задавам въпроси в нашият форум
Ти пък много плашлив го раздаваш :D :D :D
Тренирам предимно със скрипци, защото пода в залата е лунен пейзаж, та да няма сакатлъци ;)
Чакам да направят ремонт и имам някои идеи, които ми се въртят в кухото пространство м/у ушите :D
Вече имам първите наблюдения върху комбинацията ванадил + хром:
- приятно напомпване, не е разцепващо мега, хипер, турбо, както имат навика да пишат по опаковките на разни супер продукти, но след първото упражнение понякога е болезнено /зависи от интензитета на тренировката и килограмите, които вдигам/.
- крампи :( Нямам идея дали се дължи на комбинацията, но по някое време стана нетърпимо положението - взех мултивитамини и крампите спряха. Уж се храня добре и гледам всичко да е на ниво, но факт, че си ги имаше. Тук вече Краси ако се сеща нещо по-научно да сподели или Соломон и Антов, ако са попадали на нещо подобно из нета. Може проблема да е бил в моя телевизор и аз да съм се счупил нещо.
Пфуу...викам си къде изчезна,дневника ли спря , а то какво било :) Ще продължавам да следя , все повече ме заинтригува комбинацията ти от добавки след днешният пост.Успех отново ;)
26.10.11
01:01
- крампи :( Нямам идея дали се дължи на комбинацията, но по някое време стана нетърпимо положението - взех мултивитамини и крампите спряха. Уж се храня добре и гледам всичко да е на ниво, но факт, че си ги имаше. Тук вече Краси ако се сеща нещо по-научно да сподели или Соломон и Антов, ако са попадали на нещо подобно из нета. Може проблема да е бил в моя телевизор и аз да съм се счупил нещо.
Хрома го свързват повече с мускулните крампи, но не съм напълно наясно с механизма. Има потвърждение в практиката от много хора, но за ванадия има само случайни мнения. Може би защото не е толкова използван “минерал”. Носят се разни идиотски слухове, че се отлагал в костите и тъканите, защото бил тежък метал. Че се отлага, отлага се, но ванадият е третият d-елемент и е с пореден номер 23, което еднозначно показва къде се намира в Периодичната система, и че няма нищо общо с тежките метали.
Мускулните крампи много често се съпровождат от недостиг на магнезий. Може да включиш и магнезиев аспартат (видях преди време, че Софарма си рекламираха Магнерич в сайта) или Паматон (Панангин), съдържащ калиев и магнезиев аспартат. Имай предвид, че всичките, включително и ванадия, понижават кръвното налягане, което понякога води до приспивен ефект. Спомням си навремето един познат по време на цикъл с ...., пиеше и 3х2табл. Паматон, защото по принцип си имаше високо кръвно налягане, и ходеше полузаспал през деня. Пък и ниското кръвно налягане те прави вял и отпуснат по време на тренировка.
Аз лично съм пробвал хром пиколинат + цинков цитрат (200мкг+15мг) по време на почти всяко хранене и сякаш малко като подут (напомпан) стоях, но тогава съм ползвал и други добавки и не мога да твърдя, че е резултат единствено от тях.
27.10.11
14:58
Освен многото работа - ударих нова греда, вчера зъбобол, а днес съм се издул. Вероятно, ще прецакам храненето по обективни причини, най-вероятно ще пия антибиотици няколко дни, та може и тренировките да прекъсна въпреки, че вчера тренирах рамо и корем със зъбобол :D Стискайте палци, да се реши проблема на първо раздаване, че да не правя по-голямо прекъсване от няколко дни ;)
27.10.11
22:10
Днес тотално си такова мамата :(
Извадиха ми зъб, защото предния ми зъболекар е пломбирал зъб без да го почисти хубаво. Резултата е, че сега не мога да ям и съм с един зъб по-малко. След малко ще се правя на летен билдър и ще заместя едно хранене с Матрикс, поне да не пия лекарства на гладно.
Да се оправяш , че не е работа това ... имах подобен проблем от керлив бивш зъболекар.
30.10.11
17:09
Мускулните крампи много често се съпровождат от недостиг на магнезий. Може да включиш и магнезиев аспартат (видях преди време, че Софарма си рекламираха Магнерич в сайта) или Паматон (Панангин), съдържащ калиев и магнезиев аспартат.
До колкото си спомням първия магнезиев продукт беше 500 мг аспартат в 1 таб. При такова количество не е ли наложително да приема и допълнителен калций?
30.10.11
19:09
Мускулните крампи много често се съпровождат от недостиг на магнезий. Може да включиш и магнезиев аспартат (видях преди време, че Софарма си рекламираха Магнерич в сайта) или Паматон (Панангин), съдържащ калиев и магнезиев аспартат.
До колкото си спомням първия магнезиев продукт беше 500 мг аспартат в 1 таб. При такова количество не е ли наложително да приема и допълнителен калций?
Цитат от опаковката: Magnesium DL-aspartate 500 mg, еквивалентен на 1,4 mmol Mg.
Ако си учил малко химия, ще знаеш, че като умножиш 1,4 mmol Mg по атомната маса на магнезия (24,305 g/mol) или 0,0014 х 24,305 = 34.027 mg. И пак добре, че Магнерич-а се произвежда от фармацевтична фирма, та е описано на опаковката, че иначе свръх доказалите се фирми, само чакат лапни шарани за да ги избомбат с 500mg на опаковката и да ги стресират доживот. Въпроса е не колко милиграма са, а в каква форма са, иначе всеки щеше да си приема ръжда от пирони като източник на желязо или да сваля с шкурка цинк от подцинкована ламарина. Често калциевите соли в препаратите са под формата на калциев карбонат. Ако провериш в нета и ще видиш какво означава калциев карбонат, като най-често се използва мраморен прах, но 500мг или 1000 мг звучат гордо върху опаковката.
Иначе да, при по-големи количества магнезий е необходим и адекватен прием на калций. И понеже принципно между двувалентните йони в организма, както се казва, съществува синергизъм по едно от действията им и антагонизъм по пет други, то едновременния им прием във високи концентрации не е желателен.
20.11.11
17:29
Хънтъре,как е тренировъчно-суплементовъчното положение ? До къде я докара ?
Честит рожден ден!
С пожелание за здраве, щастие, много истински приятели и незабравими мигове!
08.01.12
15:13
Благодаря! :)
Надявам се до две седмици да почна отново дневника и съответно експеримента да продължи ;)
Здравей!
Извинявам се, приятел.
Не искам да се заяждам, още повече с някой, който изглежда като теб ...хаха опа, сериозно, уважавам мнението ти, а и явно имаш доста опит. Знам, че не си нарекъл никой торба, просто пуста женска солидарност.
А, че коментарите ми са олигофренски, аз си знам, затова и занапред ще се въздържам от такива.
Приятна вечер, мир, любов и успех с целите, които си си поставил.
11.01.12
20:23
Здравей!
Извинявам се, приятел.
Не искам да се заяждам, още повече с някой, който изглежда като теб ...хаха опа, сериозно, уважавам мнението ти, а и явно имаш доста опит. Знам, че не си нарекъл никой торба, просто пуста женска солидарност.
А, че коментарите ми са олигофренски, аз си знам, затова и занапред ще се въздържам от такива.
Приятна вечер, мир, любов и успех с целите, които си си поставил.
И аз се извинявам, не трябваше да реагирам по този начин. Успех и на теб.
09.04.12
19:33
От днес почнах Ripped Freak на Pharma Freak, та реших да описвам прием и т.н., защото Valdis и emzo проявиха интерес.
Първоначален замисъл:
- няма да ограничавам много въглехидратите, ще се спре хляба, сладкото и т.н.
- тренировъчния режим, ще е стандартен 4 дневен.
Пояснявам, защо е така - нямам много мазнини за чистене /главно са около корема/.
*В последствие, ако видя, че нещата не вървят, ще се променят програма и хранене в движение.
Първи впечатления от бърнъра:
- на опаковка са го докарали - беше приятна изненада.
- вътре производителя се беше постарал да приложи хранителен и тренировъчен план /пак приятна изненада/.
- очаквах да смърди прекалено гадно, но за щастие не се оказах прав - има приятна плодова миризма /Предполагам е от Raspberry Ketone/.
- на опаковката има и тренировъчна програма за корем /летните да налазват/ :D
Описание на храната за деня:
6.30 закуска - 4 цели яйца, 100 гр. кашкавал и 100-150 гр. овесени ядки
7.00 Kre-Alkalyn на Pure Nutrition
10.30 доза матричен протеин
12.00 Ripped Freak - 1 таблекта /днес го получих към 9.30 и реших да го взема преди тренировка/
13.00 доза суруватка - Оптимум /летните да не въздишат с копнеж/
13.45 сандвич с пуешко филе, пълнозърнест хляб, зеленчуци
15.45 50 гр. бадеми
Планувано:
19.30 - 20.00 ч. пилешко филе на тиган, без мазнина и печени картофи също без мазнина
/пилешкото мариновам предварително във вода, лимонов сок от изцедени лимони и подправки/
22 ч. доза матрикс
22.30 ч. в леглото
Тренировка - ден за ръце:
- сгъване с прав лост от стоеж, комбинирано в супер серия с френско 3х8 - 40 кг.
- бицепсово сгъване с дъмбели /концентрично/ в супер серия с избутване от лег с тесен хват. на дъмбелите по 20 кг., на лоста 60 кг.
- долен и горен скрипец - съответно бицепс и трицепс - 3х8 /правих го с въже/ 30-40 кг. не съм гледал точно - финално изпомпващо упражнение и не ме е грижа за тежестите, а по-скоро за усещането.
*Ако нещата не потръгнат добре след започване на прием от две капсули дневно, ще променя хранителния и тренировъчния режим според приложения в опаковката план.
Първоначален ефект от Ripped Freak - никакъв, ще видим малко по-натам. Чаках с нетърпение обещания прилив на енергия и фокус, обещани от производителя, но цял ден бях, като бито куче - дори и тренировката не ми спореше.
По някое време, ще започна и трибулус по около 1.5 гр. дневно.
09.04.12
19:43
Време беше! И да промениш заглавието на дневника “Пред-плажното дневниче на head_hunter” :D :D :D (giggle)
P.S. Очаквам впечатления и от другите добавки, които приемаш - специално кре алкалина :) Също - кой матричен протеин приемаш? :)
09.04.12
22:02
Матричния е на Syntrax Matrix.
Kre-Alkalyn-d е три марки - Ultimate nutrition, Pure Nutrition и EFX.
Доверих се на чичо Jeff Golini, че няма нужда от почивка и тъй или иначе ми предстоят пълни изследвания, та ще му проверим твърдението, че не натоварва бъбреците. Вода към момента не задържам /от моното ми проличава много бързо/.
При предния си пост съм пропуснал да добавя и дозата Kre-Alkalyn след тренировка :D
И да промениш заглавието на дневника “Пред-плажното дневниче на head_hunter
Че кво му е на заглавието... и без друго Хед-а е сред най-доверените потребители на плажните ;)
Мнението беше редактирано от default на 09.04.12 22:19.
09.04.12
23:58
И да промениш заглавието на дневника “Пред-плажното дневниче на head_hunter
Че кво му е на заглавието... и без друго Хед-а е сред най-доверените потребители на плажните ;)
Тъкмо, сега ще му се роят с ЛС-та за съвети и т.н. ;) (devil) :D
На този дневник му давам най-много седмица-две. :D :D :D Хед, какво стана с цигарите, тъй и не разбрахме от предишния дневник, пък и теб май те е срам да се похвалиш, че си ги отказал? :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 10.04.12 11:27.
10.04.12
13:41
На този дневник му давам най-много седмица-две. :D :D :D Хед, какво стана с цигарите, тъй и не разбрахме от предишния дневник, пък и теб май те е срам да се похвалиш, че си ги отказал? :D
Отказах да ги отказвам - почнаха да ме болят гърба и главата /никнеха крилца и ореолче/ :D
Иначе си прав - докато ме домързи още повече, ще има дневник. Иначе ревю съм ти обещал и ще има ;)
10.04.12
14:04
Отказах да ги отказвам - почнаха да ме болят гърба и главата /никнеха крилца и ореолче/ :D
My man :D
11.04.12
10:55
Домързява ме да пиша за храна и тренировки - то пък при толкова статии и изписано из форума, май няма смисъл да се напъвам по въпроса, да не говорим, че не са на ниво да впечатлявам никого /не е и това идеята/.
Впечатления за вчера и днес от бърнъра.
Прием сутрин веднага след ставана 40-50 мин. преди закуска. Баси или ще трябва да започвам да ставам по-рано за работа или, ще трябва да закъснявам. Ефект този път имаше - енергия и бързо разбуждане. Май кофеина ми дойде в повече, защото в нас пих кафе, бърнъра и в работата едно кафе, което в работата събира прах вчера цял ден /днес изобщо не си взимах и е малко по-добре/, защото се разтреперих макар и малко, та реших да ме си правя майтап с кофеина.
Работоспособност и концентрация - до сега съм доволен. Изненадах се приятно, че вчера свърших доста повече работа от обикновено, доста по-малко време ми отнема вземането на решения и изобщо всичко върви на бързи обороти.
Подтискане на апетита, към момента няма. Забелязвам обаче, че не ми се яде сладко. Обикновено се глезя с някакъв десерт веднъж дневно след някое от храненията, но тези дни не съм си помислял. За момента не съм нервен и, като че имам добро настроение.
Трябва да си направя снимки преди и след, че да направя визуалното сравнение.
12.04.12
20:18
Както е модерно да се вика - subbed :D
Ъъъъъ к’во? Я дай пак, като за някой по-дърт и извън модата, че днес съм и русичък на всичко отгоре :D :D :D
12.04.12
20:25
Вече правя в дните, които не тренирам. При това с активното съдействие на Столична община - постоянно ме гонят улични пумияри :D :D :D
16.04.12
14:28
Осмен загуба на апетит вече се наблюдава и диуретичен ефект - пия вода и до час съм в кенефа :D
Вече ям щото трябва, а не щото съм гладен, даже пропускам едно от храненията - просто не се сещам.
п.п. Някакви сериозни енергийни крашове се получават след обед :(
Това е от два дни някъде - май, ще се вдига дозата на 2 хапа, като единия след обяд.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.04.12 14:30.
16.04.12
15:02
Откъде тази страст към най-различни добавки, бърнъри?
16.04.12
18:49
От идеята да пробвам всеки път нещо ново, че как иначе да разбере човек, какво върши работа при него ;)
За бърнърите емзо е виновен :D
МОДА, всичко опира до тази дума.
Гледай сега как ще скочат продажбите на Ripped Freak & Scorch.
17.04.12
13:18
Вече мисля и л-карнитин да си взема /гледам е много модерен тези дни/ :D
17.04.12
13:20
Вече мисля и л-карнитин да си взема /гледам е много модерен тези дни/ :D
Пиеш по една капсула дневно и си завиваш корема с найлон - това е технологията! (giggle)
Довечера ще пробвам.
Ще пусна тема обаче , къде продават висококачествен найлон :D
17.04.12
13:42
Стреч-фолиото ми се вижда най-практично... :D
Довечера ще пробвам.
Ще пусна тема обаче , къде продават висококачествен найлон :D
Аз ще те светна, :D по-добро от домакинско стреч фолио няма да намериш, ако го стегнеш и увиеш добре визуалния ефект ще е налице моментално, ще се вталиш по-бетер и от средновековна дама.
ПП Кольо ме изпреварил, какво да правиш опита си е опит :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 17.04.12 13:45.