Препоръчайте програма

11.01.12
20:42

Аз съм на 15 години висок съм 1.75-76 и тежа 67 кг. ходил съм на фитнес много време,но не сериозно.От 2 месеца започнах да ходя сериозно като целта ми е да придобия сила и да позаякна да направя релеф и много искам да направя плочки но това едва ли ще стане ... Незнам защо но мога да правя максимум 1 кофичка и то не пълна , а набирания правя по 1-2 ...та тук съм за да ви помоля да ми препоръчате фитнес програма за 4 дни.. като ходя понеделник,вторник—сряда-почивка—четвартак и петак . Благодаря предварително

11.01.12
21:46

Сега мисля да започна с тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane .Докато стопя мазнините които имам. Какво ще кажете?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1