Отново първи стъпки във фитнеса :)

12.01.12
19:50

Добър Вечер :) Така миналата зима бях 80 кг и започнах да ходя фитнес.Бях се вманиачил и спазвах диети и т.н.Целта ми беше да сваля корема и да направя плочки.Направих го,но за сметка на това се стопих .Бях супер слаб,най-много свалям от лицето.Спрях да тренирам и си върнах същите килограми.Сега пак почвам да тренирам отново ,но не искам да допускам тази грешка .Целта ми е да сваля малко мазнинки от корема  и да натрупъм мускулна маса,но не искам заради един корем да се стопа сичко .Има ли някакъв начин хем да сваля малко мазнинки и да оформя корема ,но да си остана на същите килограми ,защото на мен ми ходи да съм по едър.Или най-мнгоо 2 кг да сваля

Според мен най добрия начин е да правиш повечко кардио упражнения, бягай колкото можеш повече, прави повече упражнения за корем да го стегнеш и отделно си се схрани с повече протеини и по малко въглехидрати за да се подържаш във форма, но не гладувай за да свалиш килограми!
Успех! :)

Мнението беше редактирано от Петър Попинов на 12.01.12 21:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1