12.01.12
14:24
Време за приготвяне : Не повече от 10 минути
Необходими продукти :
- 300 грама извара
- 5 печени чушки (препоръчително сами да сте си ги пекли, но евентуално може и от буркан)
- 1 връзка праз лук
- 3 скилидки чесън или чесън на прах на вкус
- 3-4 яйчни белтъка ( от варено яйце)
Яйцата се варят, обелват, измиват и жълтъците им се изваждат. За любителите не е проблем салата да се яде и с тях. Празът, и чесънът се режат да ситно и заедно с изварата и белтъците се омачкват в подходящ съд с вилица.
Хранителната стойност на цялата порция : 85/8/15
12.01.12
21:19
#1
Добра ми изглежда рецептата.Освен за режим май става и за някоя друга ракия да гаврътнеш с нея :)
12.01.12
21:42
#2
Салатата е супер! :)