After burn ефект

11.01.12
14:39

гледах едно обяснение защо афтер бърн ефекта дава най-много резултати

http://sixpackshortcuts.com/design2/?gclid=COTur7P8u60CFQW_zAodwV3LAQ

някой пробвал ли е? има ли резтултати и ако да кои по-точно упражнения да правим, във видеото се казва само, кои да НЕ правим :)

11.01.12
14:43

Еми вярно е,че той има голям ефект защото ще гориш повече калории докато стоиш след тренировка отколкото по време на самата тренировка.Прави 35-40мин. джогинг или се спри на някакво HIIT кардио.

13.01.12
18:28

напиши табата в гугъл и чети :)
Но за мене единственото нещо от системата което работи са спринтовете :) Но ако не си добре физически не можеш да се справиш и трябва да започнеш постепенно, докато успееш :)
Системата е следната и е много лесна :
Първо е добре да си загрял и да си си направил стречинга
20секунди спринт 10 сек почивка и така 8 пъти общо това са 4 мин, ама под спринт разбирай спринт макс, а не лигавене!!! След това не е лошо да обтегнеш малко :)

13.01.12
21:13

разбирам :) благодаря за “табата”, получих цялата информация, чакам да възстановя 2см мускул на коляното и да забравя за кратката дискова херния и почвам (talk)  отделно какво мислите за тези упражнения докато приемам 1600 кал разделени на 5 хранения или са малко? бмр-то ми е 2100 кал, докато съм в покой, не съм го умножавал според спортната активност, поради изброените по-горе причини.  иначе преди време правил леко подобие на таба без да знам -  6 спринта по 30 сек със 30сек почивка и си е бая зор, но наистина има ефект ;)

Мнението беше редактирано от valent1n 458 на 13.01.12 21:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1