13.01.12
10:02
Здравейте всички ,
може би трябва да започна от самото начало.От 10 годишна започнах със спорта,първо джудо ,баскетбол,а на около 15 брат ми започна да ме измъчва с гири ,лежанки и боксова круша(по него време той се беше запалил за става здрав).Всеки ден бягах по около 3-4 км. и минавах още доста пеша,летата плувах всеки ден доста-изглеждах мноооого добре.На 21 заминах за чужбина и там нямах време отначало ,а нямаше и фитнес,и така постепенно напълнях до 67кг(висока съм 173см)6месеца по-късно си намерих зала,тренирах всеки ден,плувах минавах и през сауната,но успях да сваля само 2-3кг.Върнах се в Бг и за месец станах 56кг.На 25г родих и от там нещо се промени с метаболизма ми(може би).Успях да смъкна ,а после с престоя в нас с малкия за 2 години напълнях до 76кг.Започнах отново да тренирам ,като наблягах на пътека и коремни преси-и успях 4 месеца по-късно с доста пот и диети да смъкна 11кг- задържах ги няколко години,като вече тренирах по рядко.Сега съм на 30 отново напълняла 69-70(за няколко месеца качих)
Та да минем към сегашното ми състояние :(
От един месец пак започнах усърдно да тернирам,но по моя си начин отпреди - пътека от 5 до 7 км бягане и много коремни-до тук ефект никакъв(забравих да отбележа че спазвах и диета -без теста и сладки)Сега започнах тази програма - Отслабни с “1-2-3-4”
http://www.bb-team.org/workout/2786_otslabni-s-1-2-3-4
като не ходя през ден на тренировки,а всеки ден-в залата съм около 2 часа.Съчетавам я с белтъчна диета,като пия фет бърнър( липо6 )
Ям чак след тренировката ми което е около 16ч.(извара,риба)и после вечерям около 20ч пак същите неща,пия само вода ,кафе и чай.Никакви плодове само зеленчуци -зелени и сурови .Не знам до кога ще изкарам така ,но се чувствам много добре засега.Имам си сила все още :)Надявам се този път да успея да постигна целите си да смъкна поне 10кг.Хубавото е че съм висока и не ми личи особено,а и тренировките през годините малко или много си оказват влиянието.Искам да отслабна и да направя едно хубаво оформено тяло(най-вече корем)а после само да го поддържам .Спорта за мен е начина ми на живот ,ако спра да правя нещо се чувствам зле и физически и психически.
Ако някой има съвети с по-ефективни тренировки за смъкване,моля да ги сподели с мен.
13.01.12
14:59
Аз за едно лято смъкнах 11кг мазнини, със бягане и плуване, отделно си ходех на фитнес, според мен най лесния начин да свалиш е като намалиш въглехидратите и спортуваш активно (бягане, плуване). :)
ММ, и аз не знам колко ще издържиш само с малко белтъчини + някакъв треволяк. Я си сметни калориите и виж дали стигат даже 700. Прецени си приоритетите: дали бързо слаба и изтощена физически и психически или бавно, но славно. Засега имаш сила от бърнъра, стимуланите те държат. Яж повече до обяд, добави въглехидрати за закуска и обяд.
13.01.12
22:41
ами мисля ,че нямат 700.Още няколко дни така (докато издържа) и ще мина на ниско въглехидратна .