25.06.05
02:57
6- седмичен цикъл с омадрен, дека - дураболин и бионабол. Ето и следния цикъл.
1-ва седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен сряда
2-ра седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен срда и събота
3-та седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен срда и събота
4-та седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен срда и събота
5-та седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен срда и събота
6-та седмица 1-ампула дека понеделник + 1 ампула омадрен сряда !
по-време на цикла ще се взима белтъчен протеин на скайтек и много ядене :)
протектори карсил
след цикала трибестан + креатин + въглихидратен протеин !
на 18 год. стаж в залата когато го започна ще имам година ! т.е след края на лятото
сега съм 1.83 80 кг на 37 -ръка студена !
Не се ли пише и омнадрен?К’ви са тея белтъчни протеини.Всички протеини са белтъчни тъй като представляват прости белтъчини.
Въглехидратни протеини все още не са измислили.Сигурен ли си,че разбираш достатъчно от културизъм за да почваш анаболите вече.
А иначе по темата:
Ами доколкото разбирам от анаболи този цикъл става.Само можеш да включиш Нолвадекс макар че дека дураболина и омнадрена трудно ароматизират.Предполагам че нема да имаш ник’ви проблеми.Нека и друг да се изкаже.
BabaVanga вечера вечерта бях пил 6,7 бири когато пуснах поста моля да ме извините за правописните грешки !
25.06.05
13:43
ДАм продължаваи и по врвме на цикъла да пиеш по толкова бири и всичко ще е супер
Да иначе цикъла е добър. Нолвадекс можеш да почнеш ако се появят признаци на гинекомастия.Омнадрена е сетери на тестостерон ароматизира сравнително доста.Но по принцип за маса най-ефективни са цикли с орален и инжекционен стероид.
FoS7eR мислия да го правя почии сасщото само че сас сустанон и малку промени.Ам мен ако питаш добре е от 3-4тата седмица до края и 2-3 седмици след това да зимаш малку провирон.И след цикала не е лошо и 1,2 прегнила да си биеш ...Апак след цикала креатин ... незнам според мен няма да е много добре.
А още 1 цикъл ми се мъти и незнам кой да избера.Ето го и него!
с декабол и станабол и може и омнадрен ама незнам дали да го включвам омнадрен !
по подобое на предния ще е !секи понеделник по 1 дека в продължение на 6 седмици + 1 приамида с станабол!
Какво мислите да вкюча ли някоя друга ампула омнадрен или и така ще е добър ефекта !
27.06.05
14:38
Дам само със Станабол и Дека резултат няма да е много голям. Ако вкараш и Омнадрен ефекта ще е доста по-осезателен.