Програмата 5х5

13.01.12
19:38

Искам да изкажа благодарности на хората от сайта и самият сайт , за правилното ми орентиране към програмата 5х5 .  Има явен напредък и съм много доволен от програмата . На 17 години съм  , тежа 78 килограма , 183 височина  , ето и как тренирам .
Понеделник- Клек 5х5 , Лег-5х5 , Гребане -5х5 , Трицепс - асистиращо
Сряда - Мъртва тяга -5х5 , Раменна преса с дъмбели 5х5 , Набиране - 5х5 , Бицепс - асистиращо
Петък -  Програмата от понеделник се повтаря с леки изменения .
И постиженията ми за  1 месец тренировки по програмата .
Лег- 90 кила - 5 , 110 -1
Клек-120 - 2
Тяга - 140 - 3 пъти
Гребане с щанга - 80 кила - 5
Раменни преси с думбели - 30 кила  .Тренирам от 4 месеца  , и не взимам никави добавки.  Ще съм благодарен за някое и друго мнение :)

Темата беше редактирана от Martin Sekulov на 13.01.12 19:47.

13.01.12
22:03

За какъв период от време качи сила ?

13.01.12
22:58

и аз съм много доволен за сега .. 3-та седмица карам .
Иначе прогреса в лега ти е малък 90 кг 5 поворения и 110 само веднъж .. Защо не сравняваш килограмите с еднавки повторения да са ?
А как стоят нещата със покачване на параметрите ти ? Бедро , гръдна обиколна , ръка .. имат ли промени и какви са ?

Мнението беше редактирано от RinGo на 13.01.12 22:59.

14.01.12
10:37

Да ти кажа чесно не съм мерил  , нито  ръка , бедро  , нищо  . За сега ме интересува само силата  .  Чак толкова ли слабо е за 3 месеца  в залата и 4 седмици с тая програма да дигам 110 .

14.01.12
10:39

казано от metcheto metcheto на 13.01.12, 22:03:

За какъв период от време качи сила ?

Карам програмата вече 1 месец  г/д  и съм доволен , но има още много на къде :)

14.01.12
13:29

Я качи някой клип да видим, щото ми се струва нереално.
Снимай тежестите от близо..

Ringo не мисля, че при 5x90 на 1x110 е малко, но аз съм сигурен че “martin sekulov” лъже та знае ли се.Да не би в залата 110 да не са килограми а paunds ?

14.01.12
13:49

На 17 години съм  , тежа 78 килограма , 183 височина

абе и мене ме съмнява да ти кажа .. а и с този стаж ..
Най-добре наистина да даде клип , за да видим какво му е и техниката и как ги изпълнява ако наистина ги бута тез кила
Иначе както казах по-горе хубаво е да се сравнява с едвакви повторения .. щом е правил 90х5 да видим сега колко кила ще бутне 5 пъти

14.01.12
13:59

казано от Иван Йорданов на 14.01.12, 13:29:

Я качи някой клип да видим, щото ми се струва нереално.
Снимай тежестите от близо..

Ringo не мисля, че при 5x90 на 1x110 е малко, но аз съм сигурен че “martin sekulov” лъже та знае ли се.Да не би в залата 110 да не са килограми а paunds ?

ХАХА  нямам полза от лъжене  , казвам цялата истина  , а и 90 - 5 сега почнах от началото на програмата преди 3 седмици правех с 70 сега стигнах до 90 -5 и 110 - 1 на хоризонтален лег , при тягата мога да правя с повече , но  не искам заради кръста  , а и ефекта от програмата е голям . И при лега  ако мислите  , че пускам до половина и дигам кръста не е така  , спускам бавно до гърдите

Мнението беше редактирано от Martin Sekulov на 14.01.12 14:05.

14.01.12
14:04

ок браво тогава , продължавай в същия дух.
Успех !

14.01.12
14:19

За 3 седмици си вдигнал килата с 20 ?
За 3 седмици имаш 6 тренировки за гърди

1 тренировка 70 (Понеделник)
2 тренировка 75 (Петък)
3 тренировка 80 (Понеделник)
4 тренировка 85 (Петък)
5 тренировка 90 (Понеделник)

Ти си правен на Марс..От извънземните, който еволюират за 3 седмици.

Не говори глупости моля ти се.Много си вярваш.

Или килата в залата са Paunds или ти нямаш 4 месеца стаж, а 4 години.Провери си постовете за някаква грешка, ако не намериш, то тогава докторите в болницата ще ти намерят (с главата).

14.01.12
14:52

казано от Иван Йорданов на 14.01.12, 14:19:

За 3 седмици си вдигнал килата с 20 ?
За 3 седмици имаш 6 тренировки за гърди

1 тренировка 70 (Понеделник)
2 тренировка 75 (Петък)
3 тренировка 80 (Понеделник)
4 тренировка 85 (Петък)
5 тренировка 90 (Понеделник)

Ти си правен на Марс..От извънземните, който еволюират за 3 седмици.

Не говори глупости моля ти се.Много си вярваш.

Или килата в залата са Paunds или ти нямаш 4 месеца стаж, а 4 години.Провери си постовете за някаква грешка, ако не намериш, то тогава докторите в болницата ще ти намерят (с главата).

Ти грешиш не си ме разбрал  , Почнах с 70 но ми бяха леки и 3 седмици г/д с 80 дигах по 5 и сега от 1 седмица сам на 90 кила ама ако искаш вярвай нали аз си знам  , че дигам с толко  , а и 3 седмици стаж съм по тази програма преди това  имам още 3 месеца тренировки

14.01.12
16:35

С този прогрес мисля че след 3 месеца няма да има по-силен от теб.Пфф че и си на 17 с 4 месеца стаж.Представям си какво ще е като напреднеш... .

14.01.12
16:54

боцкаш ли яко спринцофки ? Защото ако кажеш че не вземаш нищо , няма да ти повярвам

14.01.12
17:58

казано от RinGo на 14.01.12, 16:54:

боцкаш ли яко спринцофки ? Защото ако кажеш че не вземаш нищо , няма да ти повярвам

хахахха нямам пари дори и за аминокиселини  , напълно чисто карам  и за напред ще е така  , и ако искате ми вярвайте  няма защо да лъжа  , казвам цялата истина ама нали аз си знам какво се обяснявам само лицемери

казано от RinGo на 14.01.12, 16:54:

Защо не го питахте дали не е тренирал друг спорт. Защото яко е тренирал борба или тежка атлетика и сега влиза в залата кг му даже са малко. Но пък ако не е и има тия постижения и то след 4 месеца стаж евала. И аз ще се усъмня тогава.
Аз след 3 месеца и 7,8 години стаж от 80 кг направих лежанка на 90 кг :(

S!

14.01.12
20:35

Всичко е възможно. Аз пък му вярвам, защото съм бил свидетел на доста такива хора, които едва ли някога са пипали щанга, а за нереално силни. За такива хора 4 месеца стаж е много.

14.01.12
20:47

Решил съм се сериозно да тренирам и се интересувам само от силата  не толкова от външния вид и постоянно се стремя ъм вдигане на работните тежести  , изяждам се отвътре ако за 1,2 седмици не дигна поне с малко нз такъв сам си постоянно се стремя за повече и когато го постигнна исам и още  .  Не съм тренирал нищо просто тренирам здраво и целенасочено това е

15.01.12
17:10

Пускам последен коментар в тая тема.
Не ти вярвам и съм сигурен, че и другите 75-90% не ти вярват, пусни някой друг клип да се посмеем.

Не ти разбирам от уточненията, който добавяш.
За 3 месеца начинаещи тренировки да вдигаш 70 килограма (Почти колкото теглото ти) и да не си тренирал нищо друго, не си взимал добавки и забранени вещества - ти си много скромен бе.
След това да почнеш схемата “5x5” и за 3 седмици да дигнеш до 80, а след това за 1 седмица и до 90 - урод.

Не е хубаво да се лъже ;). В сайта има мъже, който тренират като луди и не се хвалят наляво и надясно, а идваш ти и раздаваш удари без точност...

Когато качиш клип с тежестите, с който работиш и те са реални на това, което казваш - ще те призная и ще ти се извиня.

Хайде успех до 200 кила на лежанката, па дано тогава качиш клип :D

15.01.12
17:40

Я му погледнете дневника!

15.01.12
18:49

казано от Иван Йорданов на 15.01.12, 17:10:

Пускам последен коментар в тая тема.
Не ти вярвам и съм сигурен, че и другите 75-90% не ти вярват, пусни някой друг клип да се посмеем.

Не ти разбирам от уточненията, който добавяш.
За 3 месеца начинаещи тренировки да вдигаш 70 килограма (Почти колкото теглото ти) и да не си тренирал нищо друго, не си взимал добавки и забранени вещества - ти си много скромен бе.
След това да почнеш схемата “5x5” и за 3 седмици да дигнеш до 80, а след това за 1 седмица и до 90 - урод.

Не е хубаво да се лъже ;). В сайта има мъже, който тренират като луди и не се хвалят наляво и надясно, а идваш ти и раздаваш удари без точност...

Когато качиш клип с тежестите, с който работиш и те са реални на това, което казваш - ще те призная и ще ти се извиня.

Хайде успех до 200 кила на лежанката, па дано тогава качиш клип :D

хахахахахахахахаххахахахаха хахахахахахахаххахахах хахахахаххахха добре обещавам до няколко дни ще кача клип на лег с - 90х5 и произволно на още едно упражнение  , да има тогава да се извиняваш

15.01.12
18:52

току що ти видях добре водения дневник . Защо лъжеш че си новак и от 3 месеца се занимаваш .. а в дневника пишеше че се занимаваш сериозно но си го спрял за година ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1