Истина ли е написаното?

Темата е заключена.

14.01.12
15:22

http://maxmuscleprogram.com/?p=1—- Ама тфа сериозно ли ? Ако за 4 седмици се постига си зимам цял кашон от тея .. ;дд

Темата беше редактирана от Стоянчо на 23.01.12 20:49.

14.01.12
15:30

Да,вервай си :Д
Т’ва тук само някой будала може да се хване.

Или пък не? Взема и аз да пробвам,няколко месеца прием..И да отивам на мр.олимпия ?

Нз само щом за толкова кратко време прави такива резултати дали не натоварва черния дроб...

Мнението беше редактирано от Петър Попинов на 14.01.12 15:31.

14.01.12
15:35

казано от Петър Попинов на 14.01.12, 15:30:

Нз само щом за толкова кратко време прави такива резултати дали не натоварва черния дроб...

Като не знаеш по добре си мълчи, поне няма да се излагаш. Въпросния сайт е коментиран не еднократно, и то с не най-ласкави слова.

14.01.12
15:39

Най-много ми харесва,че в сайта има само поръчка,но няма и цената на продукта :Д

14.01.12
15:41

Еййй, за пореден път се убеждавам, че човешкото невежество е неизчерпаема златна мина.

14.01.12
16:36

Павлине, не се занимавай с глупости и вместо да пишеш такива във форума отиди да спортуваш. С писане на клавиатура и цъкане по мишката, каквито и хапчета и химии да вземеш - ефектът ще е нулев, т.е. няма да е нулев... ще е с минус за твоя бюджет. ;)

казано от Valdis на 14.01.12, 15:35:

казано от Петър Попинов на 14.01.12, 15:30:

Като не знаеш по добре си мълчи, поне няма да се излагаш. Въпросния сайт е коментиран не еднократно, и то с не най-ласкави слова.

Ако не виждаш питах.

Както много пъти из форума съм писал:
“Само балъците са повече от Китайците”

23.01.12
20:32

Аз си взех от тея човек и за 2 седмици качих 12 кг и 7 см на ръцете.Едновременно с това си изчистих всичките мазнини,които имах,плочките се появиха.Процентът ми на мзнини в момента е 0 и всичко това благодарение на този продукт.Дори не тренирах само пиех  по едно хапченце на ден и растях.Мноо яко !Сега смятам да си поръчам втория кашон и да ходя на Мр. Олимпия.

Мнението беше редактирано от Николай на 23.01.12 20:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1