Избор на протеин

15.01.12
00:56

Здравейте,начинаещ съм и искам да позаякна малко и ще ви помоля да ми помогнете.Висок съм 186 см и тежа 87 кг започнах да тренирам с програма и т.н но искам да взема протеини или нещо подобно за леко ускоряване на процеса така че до 2-3 месеца да има видим ефект.Спрях се на суроватъчни протеини и по точно на тези 3-те:Scitec 100 whey professional, 100 whey gold standard Optimum Nutrition и 100% Pure Whey от марката Pure Nutrition.Ще се радвам ако ми помогнете благодаря предварително!

15.01.12
01:01

От това,което пишеш разбирам,че все още нищо не знаеш и си начинаещ.
Ако очакваш от протеин на прах за 2-3 месеца да видиш “видимата разлика” много се лъжеш..
Наистина много теми има във форума подобни на твоите..

15.01.12
01:14

Споменал съм че съм начинаещ!Просто искам някакъв натурален начин за да постигна нещо ако можеш да ми помогнеш ще се радвам да го чуя.

HE

15.01.12
01:36

казано от Deqn Rusev на 15.01.12, 01:14:

Споменал съм че съм начинаещ!Просто искам някакъв натурален начин за да постигна нещо ако можеш да ми помогнеш ще се радвам да го чуя.

Има два начина - наричат се “хранителен и тренировъчен режим”, като се ползват едновременно, дават добри резултати.
Нека следващия ти пост не е “направете ми режими” - тези неща не се правят по интернет /е правят ги разни олигофрени/, а трябва сам да си ги съставиш с малко четене по въпроса.
Горе имаш два раздела “фитнес” и “хранене” - започваш от тях.

15.01.12
01:40

Режими също имам!Просто искам нещо което малко да “ускори” ефекта от тренировките 1 вид но в никакъв случай стероиди!

HE

15.01.12
01:49

Ако действително имаш хранителен и тренировъчен режим, то те ще дадат някакъв ефект за 2-3 месеца, та “ускорителите” можеш да ги пропуснеш. Сега друг е въпроса човека, който ти е правил режимите, които евентуално имаш и евентуално спазваш, дали не е сменил само имената на листа :D
На твое място бих седнал да почета по въпроса и да видя дали това са “режими” или просто съм се набутал с някой лев. Какво можеш да коригираш по тях и къде да се оптимизират. Бързи неща във фитнеса няма, ускорители също - за всичко трябва време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1