Аминокиселини + кре-алкалин + протеин +/- Анимал пак?

15.09.11
12:38

Здравейте! Тренирам бойни изкуства от 5г. до момента съм взилам само протеин, но скоро си взех аминокиселини и кре-алкалин. Искам да добавя към добавките протеин и анимал пак. Всеки ден тренирам по 2часа, като в някои дни имам двуразови тренировки. Целта ми е да издържам на тежките тренировки и да качвам по-малко маса. Опитвам се да се храня по 4-5 пъти на ден като не спазвам строги диети(не тренирам боди билдинг). Въпросът ми е дали всички тези добваки не са много и ако са кои да махна..

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.11 12:41.

15.09.11
18:09

Ако целта e да качваш по-малко маса, защо са ти тези добавки изобщо?

Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 15.09.11 19:08.

Протеина и аминокиселините (ако са BCAAs още по-добре) са си точно на място. За креатина не съм много убеден, че ти е необходим и по-специално кре-алкалина. Може би матричен повече ще ти свърши работа, но зависи и какви точно са ти тренировките. Креатина ти дава екплозивност на движението, ако тренировките ти не включват експлозивни движения, ефекта от креатина ще е малък.

На анимал пак не съм му голям фен, тъй като е ...претъпкан. Някакъв по-обикновен витамино-минерален комплекс ще е добър заместител. Всъщност, ако заместиш анимал пака с Gaspari Nutrition Anavite ще постигнеш много по-добра издръжливост поради сравнително доброто количество бета-аланин в продукта.

В дните с двуразови тренировки бих взимал и глутамин след първата тренировка (може и след двете).

Поздрави!

17.09.11
12:15

Благодаря за отговорът! В момента взимам на pure nutrition amino 2000 + pure nutrition kre-alkalyn. Мисля за протеин - Syntha 6 (този съм го взимал и преди). Само за анимал пакът се чудя, дали има нужда от него. Тези витамини не ги бях срещал ще ги разгледам. Мерси

20.09.11
22:09

Не съм съгласен за анимал пака, анавайт не си струват, бета аланина има ефект ако го вземаш повече от един два месеца, тук е безсмислен. Лично аз тренирам бягане на средни дистанции с много тежки тренировки, изпил съм не една кутия анимал пак и съм доволен от него, сега съм решил да пробвам с ОН  Опти-мен,чувам добри неща за тях. :)

15.01.12
08:01

Пий си витамини/Анимал пака е добър/ -ISS research Milti Vitamin -по-евтин е,също много добър...Не разбрах само мускули ли искаш или да се състезаваш-бойни спортове...?Аз на моите момчета това им давах да пият.Не ви знам  режима на тренировките,но при нас/говоря за бокса/ -2 пъти в седмицата правим силова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1