Тази програма става ли за мен?

RC

16.01.12
17:09

Здравейте,искам да ви попитам дали тази : ПРОГРАМА става за мен.А аз сам 1,63-65см, 64кг горе доло след 1 месец правя 14 години,тренирам от 3-4 месеца горе доло : правил съм кръгова 2 месеца и 1-2 месеца горна/долна част , Благодаря Предварително , ето и 1-2 мой снимки : и това добре ли е като за мен ? или е мн. зле  ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.01.12 22:18.

16.01.12
17:38

Просто нямам никаква представа, как някой може да разбере, дали става за тебе или не.....!

RC

16.01.12
18:12

казано от Death__ на 16.01.12, 17:38:

Просто нямам никаква представа, как някой може да разбере, дали става за тебе или не.....!

ти престани да пишеш искам други мнения ! :Д

GI

16.01.12
18:53

Здравей,програмата ми се струва прекалено “тежка” за теб на 14 години си се пак.Ако биах на твое място по-полека щях да я карам изчкаи малко да пораснеш,тренирай на вън прави кофички набирания лицеви тичай.Според си още малък за залата освен ако не смяташ да се занимваш сериозно с това като професия и тн....Това е моето мнение

16.01.12
18:58

по-скоро
гръб+ бицепс
гърди-трицепс
рамо-трапец
крака

или за 3 дневен сплит крака+ рамо

16.01.12
19:04

Препоръката ми е да събереш известно количество информация, като в това число да четеш и във форума, да я караш по по лека а като му дойде времето ще знаеш коя програма е за теб ;) И не се убиждай.. няма как да знаем какви са ти целите и какво ти е възстановяването и дали имаш някакъв опит във фитнеса (макар че за последно е ясно, че нямаш такъв ;) )

Мнението беше редактирано от Петков на 16.01.12 19:05.

16.01.12
19:11

Не, не е за теб!

HE

16.01.12
19:19

Кое е спешното? Ще пририташ, ако в рамките на деня не разбереш дали става за теб?
Това не ти е тийнпроблем или поредния сайт за CS и хвани прочети правилата на форума, че с тези препинателни знаци и комбинации главна-малки букви, темата ти се е запътила към кофата!

RC

16.01.12
19:20

казано от г-н Петков на 16.01.12, 19:04:

Препоръката ми е да събереш известно количество информация, като в това число да четеш и във форума, да я караш по по лека а като му дойде времето ще знаеш коя програма е за теб ;) И не се убиждай.. няма как да знаем какви са ти целите и какво ти е възстановяването и дали имаш някакъв опит във фитнеса (макар че за последно е ясно, че нямаш такъв ;) )

ем в фитнеса съм тренирам около 3 месеца

16.01.12
20:12

казано от rosko chakarov на 16.01.12, 19:20:

казано от г-н Петков на 16.01.12, 19:04:

ем в фитнеса съм тренирам около 3 месеца

Времето не е единствения определящ фактор.Може с години да посещаваш фитнес залите и да си стоиш на едно място.Иначе 3 месеца са си доста, доста малко ;) Четене му е цаката!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1