Gaspari Myofusion + ON casein

16.01.12
20:58

Здравейте , искам да чуя вашето мнение относно 2-те споменати в заглавието на темата Хранителни добавки .
Мисля да си ги поръчам тези дни и да си разпределя дозите по следния начин :
Гаспари - 3 дози ( сутрин на гладно , преди и след тренировка)
ОН Казеин - 1 доза преди лягане

Моля , споделете вашето мнение ! Благодаря предварително !

PH

16.01.12
20:59

Може,но щом ще взимаш и казеин си вземи суроватъчен...поне аз така бих направил да имам един бърз и един бавен протеин :)

16.01.12
21:10

Благодаря за бързия отговор ! Ще изчакам да видя и другите потребители какво ще кажат относно комбинацията :)

На комбинацията нищо й няма, но ми е интересно дали имаш основателна причина да приемаш такива огромни количества протеин.

3 дози от myofusion 3 пъти дневно са ти 3х75=225гр. протеин. Отделно от казеина ти идват още 25гр.

От храната още минимум 100-тина би трябвало да ти дойдат...освен ако не си професионален бодибилдър с активно тегло 100кг., не виждам причина да се товариш така. 1 доза към закуската и 1.5-2 дози след тренировката са ти напълно достатъчни.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.01.12 21:31.

16.01.12
22:18

Благодаря за съвета , а да попитам какво ще кажеш за Syntha 6 , вместо Gaspari ии да приемам 1 доза сутрин на гладно и една след тренировка :?

На мен лично Myofusion ми допада повече, защото:
- съдържа мъничко повече протеин в доза
- има около 10-тина дози повече от Syntha
- съдържа храносмилателни ензими

И двата продукта вървят почти на една цена, тъй че е въпрос на личен избор. Разлика в правенето на мускули няма да усетиш. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.01.12 22:27.

17.01.12
00:13

май нещо си объркал дозата на мио-то
3х36гр (от които 25гр протеин) опса,,, аз съм в грешка сори ,,,,не съм видял че става въпрос за 3 дози по 3 приема ,,,,,,

Мнението беше редактирано от Бончо Генчев на 17.01.12 00:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1