Кога е по удачно да се тренира ?

16.01.12
10:08

Здравейте, минаха празници и дойде време да се върнем към залата. На 19 години съм , 1,78 висок, 76 кило.
Проблема е, че работя само нощна смяна от 20 дена и ще е така до към средата на април. От 12 вечерта до 8 сутринта. Въпроса ми е кога е по удачно да тренирам, сутрин след смяна или след като съм се прибрал и наспал (тоест отпочинал)?

16.01.12
11:03

По-добре като си се наспал. Още по-добре и наял!

16.01.12
17:56

entwickler ти го е казал доста просто и ясно. На мен ми се е налагало да тренирам когато не съм ял и когато не съм си доспал и трябва да ти кажа , че не правиш нищо друго освен да мъчиш тялото си :)

Поздрави !!!

16.01.12
21:12

След един качествен сън и 1-2 обилни хранения, нека идва залата.

17.01.12
00:16

Благодаря и на 3-мата, казахте ми точно това което ме интересува, кратко и ясно. Много благодаря

Хм, при мен е обратното - аз не мога да тренирам ако съм ял скоро и винаги тренирам на гладно!
За съня две мнения по въпроса няма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1