27.06.05
21:16
Основния ми проблем в залата е, че доста бързо се уморявам и другия проблем е, че искам да изчистя малко сланинки (от корема и паласките основно), искам да се орелефя, но понеже се умарям бързо, не мога да тренирам както трябва за релеф, защото там се иска кратка почивка между сериите и повечко повторения, а аз така ще капна за секънд, както се казва...
Та гледах из сайта на Мусаши и открих този продукт “HENG: The Enduring - Amino Acids - с L-Carnitine”, който ми се стори подходящ за моите проблеми, но искам да питам, дали някой не го е пробвал и какви са отзивите на тези, които знаят за този продукт !
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 03.09.08 18:45.
Аз бих ти препоръчал да започнеш да правиш кардио тренировки. Така хем ще придобиеш релеф и ще поизгориш мазнинките, хем ще си по-издържлив.
А относно хранителните добавки, според мен на МУСАШИ са много скъпи. И бих ти препоръчал Л-карнитин на НУТРИМ, аз го използвам и съм много доволен, особено съчетан с кардио тренитовка, има голям ефект.
Под кардио, въртене на колело разбирам, но аз не съм по тази част, не издържам 20-30 мин. на едно и също място, а въпроса ми беше за “HENG: The Enduring - Amino Acids - с L-Carnitine”, а не за други продукти, на други фирми.
Ако можеш да си намериш инозитол и Л-карнитин в комбинация, мисля че ще е по-добър и евтин вариант! И таблета кофеин от 200 мг заедно! Можеш да добавиш и гуарана и малко витамини преди тренировка ;)
Мисля, че казах вече: ИСКАМ МНЕНИЯ ЗА ПРОДУКТА “HENG: The Enduring - Amino Acids - с L-Carnitine”, а не за други продукти !
ДОЗИРОВКА: 1/2-1 мерителна лъжичка 20 мин. преди тренировка или сутрин на гладно преди аеробната серия.
Това означава ли, че HENG може да се приема само когато се тренира ?
03.07.05
11:55
Калояне, а чистия Л-Карнитин не е ли по-добре ?
Някой друг, който го е ползвал този продукт да каже дали има ефект. Защото сега се чудя дали чист Л-карнитин да си взема или пак нещо комбинирано като това: HENG: THE ENDURING - AMINO ACIDS - с L-CARNITINE.
Кажете мнения..
Аз си поръчах HENG онзи ден и сега го чакам да пристигне тука до няколко дена, но ми се струва, че ще е добра инвестиция, защото аз точно от това се нуждая - чиста мускулна маса и изгаряне на мазнини, демек да се орелефя, а и тоз продукт си е запазена марка на Мусаши и го праят от доста време, така че трябва да върши работа :wink:
HENG има л-карнитин + л-хистидин + БЦАА + холин,метионин и инозитол. Разбира се че тази комбинация е по добра от само л-карнитин. Малко по-скъпо е, но като обща цена и за това количество според мен е много изгодно.
07.07.05
07:48
оле луд ли си? Баща ми да не е рокфелер?!?! Аз сега пък си купих само Л-карнитин на Нутрим и ще видим. Обаче друг е проблема значи пиши да се пии 2-3 пъти на ден по 1 хап или 2 пъти по 2 хапа. И се чудя значи сутринта ходя да бягам дали да го пия преди сутришното бягане 2 хапа, а преди тренировката следобед нищо или 1 хап преди бягането и 1 преди трен. ?
12.08.05
12:46
говорил съм си с инструкторите във фитнеса то онзи ден си говорих с единия точно за л-карнитина на нутрим той каза че е най-добре 2 хапа преди тренировка ... каза че вечер нямало смисъл било за сърдечни проблеми и подобно ... то и в сайта така пише та мисля че 2 хапа преди кардио е добре а ако няма да правиш кардио преди силова тренировка ... ако взимаш 2 пъти по 1 както ти предлагаш нз дали ефекта ще е голям ...
[quote author=“Don_Anton”]говорил съм си с инструкторите във фитнеса то онзи ден си говорих с единия точно за л-карнитина на нутрим той каза че е най-добре 2 хапа преди тренировка ... каза че вечер нямало смисъл било за сърдечни проблеми и подобно ...
Ако е в “Перлата” - и на мен ми каза същото, но те там продават основно Нутрим.
Е как така се пак трябва да има някакаф ефект като се пие по 4хапа на един сигурно ще е доста по добре отколкото 2 нз аз така мисля де се едно да изядеш 200гр.пилиешко на ден или 400гр. на ден може да е малак ефекта като се пие вечер но трябва да го има според мен !
само така мисля де не сам навътре в нещата :?
13.08.05
09:24
Kang трябва да ти кажа, че особенно в този спорт повече незначи по добре.Важното е да уцелиш оптималното количество това е нито максималното нито минималното а там където хем ще ти свърши работа, хем ще ти е сносно като цена, хем няма да се налага да променяш вече работещи неща.Затова в определен случай да изядеш 400гр пилешко може да е излишно.
Благодаря за вниманието.
01.09.08
23:17
казано от Clemenza на 27.06.05, 21:16:
Основния ми проблем в залата е, че доста бързо се уморявам и другия проблем е, че искам да изчистя малко сланинки (от корема и паласките основно), искам да се орелефя, но понеже се умарям бързо, не мога да тренирам както трябва за релеф, защото там се иска кратка почивка между сериите и повечко повторения, а аз така ще капна за секънд, както се казва...
Та гледах из сайта на Мусаши и открих този продукт “HENG: The Enduring - Amino Acids - с L-Carnitine”, който ми се стори подходящ за моите проблеми, но искам да питам, дали някой не го е пробвал и какви са отзивите на тези, които знаят за този продукт ![/quotp
Препоръчвам ти да не вземаш нищо ако не е чак толкоз голям проблема бягай и съвета ми е да си намериш някоя женска с нея да бягаш ае да видим дали ще са изложиш на 50 тия метар аз лично имам побен проблем само , че аз как издържам да бягам 5-7 км а ти
искаш да седиш и да сваляш ...
02.09.08
11:19
Имам един съвет към теб и той е преди да купуваш продукти, на която и да е фирма, да се допитваш до компетентни лица от този или друг форум. За мен Мусаши са едно голямо “Л”.
Какво да ти кажа гледах му състава.. веществата са дозирани изключително малко.
03.09.08
17:57
казано от Hvanatema на 02.09.08, 11:22:
Интересна тема от 28.06.2005, 01:21.
haaxxaxaxaxaxaax да ние говорим за миналото в бъдеще :D