16.01.12
20:55
Здравейте , да ви споделя някой неща за мен. Казвам се Станислав , на 15 години съм , висок 182/183 , тежа 70 килограма. Здравословно да се храня не умея. Не съм тренирал и затова след много проблеми и мислене дойдох на извода , че от сега трябва да започна да се грижа за тялото си. Да ви кажа честно по фитнес зали не ми се ходи поради финансова причина и не само нея. Във къщи имам някой фитнес уреди който мисля , че могат да ми послъжат за “нещо” дори не за нещо а за поне така да кажа най-важните неща с който мога да започна в тази сфера. Нещата който имам са 2 дъмбела , 1 лежанка с лост (тежести) и уред за коремни плочки , тези дни ще си направя и закрит лост за набиране.
И така да си дойда на темата.. Моите два въпроса към вас са :
1. Хранителна програма с която да се храня правилно и да кача някой килограм ?
2. Тренировъчна програма с която да оформям основните области бицепс , трицепс , гръб и гърди ?
Извинявам се ако е имало подобна тема , но АЗ искам лично за мен да бъдат изготвени двете програми.
И моля ви потребители спестете си отговори от сорта ; “Много си прост”, “Много неграмотно написано” .
Личните програми и режими не се правят анонимно по интернет и освен това се заплащат.
За останалото - горе има раздел Фитнес и раздел Хранене.
Станиславчо,защо първо не разгледаш всички упражнения за различните мускулни групи качени в сайта,отсееш тези които можеш да правиш с твоите материални ресурси и не си съставиш сам една програма,която да покажеш във форума и да питаш за мнения за нея и все някой ще ти каже какво може да добавиш/премахнеш.Същото се отнася и за храненето-статии бол в сайта,чети,чети и след това питай ако нещо не ти е ясно.Тази тема също може да ти е от полза за изготвянето на сплита: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58170
Успех!
16.01.12
21:54
казано от Unbreakable22 на 16.01.12, 21:27:
Станиславчо,защо първо не разгледаш всички упражнения за различните мускулни групи качени в сайта,отсееш тези които можеш да правиш с твоите материални ресурси и не си съставиш сам една програма,която да покажеш във форума и да питаш за мнения за нея и все някой ще ти каже какво може да добавиш/премахнеш.Същото се отнася и за храненето-статии бол в сайта,чети,чети и след това питай ако нещо не ти е ясно.Тази тема също може да ти е от полза за изготвянето на сплита: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58170
Успех!
Много ти благодаря !