Странно.

Здравейте. Преди около 5 месеца с един приятел започнахме да тренираме. Аз на зала  в закрито а той на лостове . Странното, е че тогава той беше и доста пухкав, а на мен всички ми разправяха, че много бързо съм щял да направя ‘’мускулите’’ И така вече 5 месеца аз си ходя в зала той на лостове и то не много редовно.Но напредъците са потресаващи . Аз спазвам режим, тренирам редовно и взимам креатин, бцаа, протеин и единствения ми напредък е,че имам малко по- здрави крака, направил съм някакъв бицепс и леко съм стегнал гърдите, но още са ми меки . А той не взима никакви добавки не спазва никакъв хранителен режим и въпреки това има плочки, гърдите са му като камък, бицепса двоен на моя, а прасеца му е като на културист... Това ме навежда мисълта дали фитнесът на открито е по - ефективен или всичко е въпрос на генетика ?

16.01.12
23:05

Ами излъгали са те :D

А ти като идеш в залата какво правиш там?

Едит: Видях ти темата с тренировката, хич да не се чудиш, защо приятелят ти те е изпреварил. Програмата ти меко казано е за в коша. В този сайт има какви ли не примерни програми за начинаещи, възползвай се!

Мнението беше редактирано от megabolic x на 16.01.12 23:15.

16.01.12
23:09

Прасец като на културист от лостове а стига бе (talk)

Мнението беше редактирано от Stan на 16.01.12 23:09.

16.01.12
23:17

казано от Стоян на 16.01.12, 23:09:

Прасец като на културист от лостове а стига бе (talk)

Може, но като на начинаещ културист :D

16.01.12
23:22

Тя химията не е в графа добавки, така че... :D Ако си го питал “взимаш ли добавки” просто си объркал въпроса :D

16.01.12
23:30

Много зависи ти какво правиш у залата и той как тренира на лостовете ;)
И да, и генетиката има малка роля.

Прасеца си го развива, защото ходи на някакво бойно изкуство вин чун и е бивш атлет ... Относно програмата се усетих, че не става за тва утре в залата си взимам инструктура с мене и ще помага, щото ми писна да чета по 1 час минимум ден за кво ли не, да давам сумати пари за добавки, здравословно ядене и тренировки а ефект нулев.. Иначе съм сигурен, че не взима химия, просто  от много време го познавам и е твърдо против тях.

16.01.12
23:48

Хм още един на когото му писнало да чете :D:D

Тук ще те разочаровам, без четене даже и спортист не се става (whew)

16.01.12
23:57

казано от Дамян Цветанов на 16.01.12, 23:33:

Прасеца си го развива, защото ходи на някакво бойно изкуство вин чун и е бивш атлет ... Относно програмата се усетих, че не става за тва утре в залата си взимам инструктура с мене и ще помага, щото ми писна да чета по 1 час минимум ден за кво ли не, да давам сумати пари за добавки, здравословно ядене и тренировки а ефект нулев.. Иначе съм сигурен, че не взима химия, просто  от много време го познавам и е твърдо против тях.

Представям си колко добре ти е хранителният режим , че и добавки си вкарал и т.н. , а нещатата не вървели ...

Еми очевидно не е добър .. Започвам  всичко от началото ...

казано от Дамян Цветанов на 16.01.12, 23:33:

Прасеца си го развива, защото ходи на някакво бойно изкуство вин чун и е бивш атлет ...

И се чудиш защо има по-голям резулта...

Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 17.01.12 13:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1