16.01.12
13:42
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53066
Защо се казва българска торба,данеби да си мислят че в БГ нямаме фитнес зали???
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 16.01.12 13:49.
16.01.12
13:49
казано от petarr_85 на 16.01.12, 13:42:
Защо се казва българска торба,данеби да си мислят че в БГ нямаме фитнес зали???
Хвани една торба, врътни една тренировка с нея и ще разбереш...иначе, не , не е гавра - от уважение е се казва така .
16.01.12
13:50
Не се сети да провериш дали няма отговор на въпроса ти, а ;)
—————————————————————-
Не всички по света живеят, за да обидят някой друг. Хората се забавляват по друг начин, не гаврейки се с другите. Непрекъснато мислейки как някой иска да ни се присмее изпускаме качествени мигове с качествени хора, дори можем да изпуснем и човека, с който сме половинка...
—————————————————————-
Първото нещо, което жена ми ми каза, бе, че съм луд и никога няма да си намеря жена там, където търся. Вместо да се обидя се заговорихме с нея... Сега сме женени.
—————————————————————-
Един селянин хванал златната рибка. Тя му казала:
- Добри ми селянино, пусни ме обратно и ще ти изпълня три желания!
Той я метнал злобно на пясъка и взел да скача отгоре й:
- Ти на кой ша викаш селянин, МА!!!
данеби да си мислят че в БГ нямаме фитнес зали???
A?
Абе какво искаш по-точно да знаеш...?
Не съм се сетил да проверя но вече знам!Затова са темите,ако някой знае повече от другите,да го сподели.
След като гледах предаването на Слави http://vbox7.com/play:9586b18a26 ,И също така по моя случка в Италия,един жабар ме попита дали имаме телевизори в БГ.
казано от slavko на 16.01.12, 14:00:
данеби да си мислят че в БГ нямаме фитнес зали???A?
Абе какво искаш по-точно да знаеш...?
Каквото исках да знам го разбрах.А?А ти какво по-точно искаш да кажеш?
Ти си мислиш, че хората си мислят, че ние тренираме само с торби ли...:)))
Иначе и аз съм се срещал с хора с втрещяващи въпроси зад океана-примерно Европа страна ли е?...:)
Трябва да спрат добавките децата, не им влияят добре...никак:)
Абе след като почна да залита СИЛНО политически, излезе от амплоато на единствената истинска мултимедийна звезда(каквато беше по едно време)...
казано от Oranje на 16.01.12, 13:50:
...
—————————————————————-
Първото нещо, което жена ми ми каза, бе, че съм луд и никога няма да си намеря жена там, където търся. Вместо да се обидя се заговорихме с нея... Сега сме женени.
—————————————————————-
...
Съвсем не по темата (а и темата и без това се изчерпи) - ти къде точно търсеше жена? (wasntme)
16.01.12
17:51
казано от Vic на 16.01.12, 17:26:
...
—————————————————————-
—————————————————————-
...Съвсем не по темата (а и темата и без това се изчерпи) - ти къде точно търсеше жена? (wasntme)
В сайт за запознанства :)
Понеже си търсех приятели (тъкмо бях дошъл в София) и ми писна да ме заговарят златотърсачки написах, че търся брак. Оттам, както и от представянето ми в профила, Рени си бе направила извода, че съм луд и търся жена на грешното място.
Впрочем още си пазя представянето ми. Докато другите мъже се снимаха до лъскави коли и показваха плочки, които ги виждаш само с развинтено въображение и след като си гледал поне 2 часа непрекъснато в банята си, то аз си сложих обикновена снимка с лице и написах долното:
————————
Ако мислиш да ми пишеш - откажи се! След няколко съобщения няма да искаш да го правиш. Така че забрави. Махай се. Излез докато все още си цял/а.
Спаси се.
Трябва да има нещо по-добро по телевизията. Или, щом имаш толкова свободно време, може да се запишеш на някакъв курс. Стани банкер. Може да направиш нещо от себе си. Покани се на вечеря. Боядисай си косата.
Няма да станеш по-млад/а.
Отначалото ще се ядосаш. После ще става по-зле и по-зле.
Това, което може да получиш тук е една тъпа история за едно тъпо малко момче. Тъпа истинска история за живота на никой, който би искал/а да срещнеш някога.
Та ако мислиш, че това ще те спаси . . .
Ако мислиш, че нещо въобще ще те спаси . . .
Считай това за последно предупреждение.
И ако все още не си се отказал/а - не гледам селЯнЯви триВонов, не се забавлявам качен на маса и щракайки с пръсти, нямам пари, обичам да си седя вкъщи, не обичам да ходя на море, не ставам за компания, защото не пия, не ме интересува дали са невинни медиците - предпочитам да излизам от магазина с пълни торби, а не с хляб, сиренце и лентичка “НЕ СТЕ САМИ!”... Е как успя да издържиш да четеш толкова глупости???
—————————-
казано от Oranje на 16.01.12, 17:51:
...
Ако мислиш да ми пишеш - откажи се!...
—————————-
Хахахахахахах! Верно луд! Но със стил ;)
казано от slavko на 16.01.12, 15:36:
Ти си мислиш, че хората си мислят, че ние тренираме само с торби ли...:)))
Иначе и аз съм се срещал с хора с втрещяващи въпроси зад океана-примерно Европа страна ли е?...:)Трябва да спрат добавките децата, не им влияят добре...никак:)
Да точно това си помислих.:)
17.01.12
10:45
казано от Oranje на 16.01.12, 17:51:
казано от Vic на 16.01.12, 17:26:
...
—————————————————————-
—————————-Уникално :Д