Помогнете да си избера добавки за качване на тегло

17.01.12
00:51

Здравейте , моля някой да отдели малко време да помогне . Прочетох хиляди статии за добавки за качване на тегло и в всичките пише че тази или тази била най добра . Зави ми се свят от четене и нищо не можах да намеря . Надявам се тук някой да препоръча нещо . Проблема ми е че тренирам от към година и нещо , но не качвам . Ям постоянно и абсолютно всичко . Но уви това не помага седя си на 60кг. на 23 г. съм и съм към 1,70-80 висок някъде . Релефа си го имам но никаква храна не ми влияе . Всичко ще ми е от полза храна , добавки .

17.01.12
11:10

казано от Georgi Evtimov на 17.01.12, 00:51:

Ям постоянно и абсолютно всичко .

Ето тука е разковничето на проблема.
Когато престанеш да ядеш абсолютно всичко и започнеш да ядеш само каквото трябва, успехът ще дойде и без добавки.

Тъй като “постоянно”, “много”, “всичко” и прочие са доста разтегливи понятия, защо не опишеш примерен хранителен режим и методика на тренировките ти, за да видим как са нещата де факто?

17.01.12
11:41

Ако ядеш хубава храна и си над необходимия си дневен прием няма как да не качваш. Не са важни само калориите, а и грамажът. Нали не очакваш от 100 грама ядки да качиш 300 грама телесна маса? :D
Определено това “всичко” не винаги е най-доброто. :)
“1,70-80” - а за това не коментирам, по разтегливо понятие за това колко е висок човек не съм виждал. Та това са 10 см, които имат огромно значение. :)

12.03.12
01:43

Закуската ми е сандвичи , банички или разни тортички заедно с плодове . Обяда и вечерята по принцип са различни манджи включващи месо ( пилешко или свинско ) , картофи ( варени или пържени ) , ориз , зеленчуци , спагети . Някой път хапвам и между тези хранения но предимно боклуци пици или бургери . Бяха ми казали че метаболизма ми е бърз и затова е така . Зная че чистото си е най-хубаво но все пак търся съвет за добавки . На 24 години 60 кила не ми се струва добре :) . Така че много ще съм задължен на някой ако даде някакви идеи за добавки от който е доволен . И сам мога да избера но като нямам идея нз дали ще излезе нещо . В няколко форума видях добри отзиви за тези Ultimate Kre-alkalyne Scitec – Manna , обаче друго си е запознат да си каже мнението . Ако също е важно тренирам 4 дни от седмицата но не постоянно в фитнеса и на лостовете ходя . Сега имам намерение да се стягам и да ставам редовен и ми трябва нещо да трупа килца . Надявам се да помогнете и ще черпя като дойдете на море :)

12.03.12
01:52

Хапвам стабилно не е по 100 гр :) не си меря храната за да ти кажа точно . Специално си измерих обаче височината 1,75 . Не съм се мерил никога за това казах горе-доло . Нямам специален хранителен режим и не зная коя храна не става , ям каквото ми е вкусно .

HE

12.03.12
07:17

казано от Georgi Evtimov на 12.03.12, 01:43:

Закуската ми е сандвичи , банички или разни тортички заедно с плодове .

казано от Georgi Evtimov на 12.03.12, 01:52:

Хапвам стабилно не е по 100 гр :) не си меря храната за да ти кажа точно . Специално си измерих обаче височината 1,75 . Не съм се мерил никога за това казах горе-доло . Нямам специален хранителен режим и не зная коя храна не става , ям каквото ми е вкусно .

Ето ти отговора, защо не качваш. Струва ми се, че искаш и това до края и душата в рая - е не става.
Няма хранителни добавки, които да ти оправят плачевното хранене. Това не са магически прахчета с вълшебно действие. За хранителните добавки, трябва да имаш изградена база /т.е. хранителен режим/. Иначе пробвай, каквото си решиш, ако искаш набутай и 1000 лв. в хранителни добавки - за временен ефект ако ти е. Ако решиш да е второто - моля, не ни занимавай, защото тук никой не обича летните билдъри!
Ако искаш да постигнеш нещо или си оправи храненето или се примирявай със сегашното положение.

12.03.12
17:10

Добре , споко не съм искал да ви засегна просто питах . Ето че даде отговор , въпреки че ми се скара . Проблема ми е в храненето явно . Нали за това е форума , да се дискутира и начинаещите да разберат къде им е грешката . Ще потърся из форума някакъв хранителен режим или какво мога да ям , че ме е страх да питам вече . Все пак благодаря ти .

Извиявай пич, ама дори аз където постоянно ме кастрят за хранителния ми режим, забелязвам че се храниш отвратително.. Толкова ли нямаш елементарна логика за да забележиш, че храненето не става за нищо... Има търсачка има и раздел за храна .. Почети 2 - 3 часа и ще добиеш поне елементарна представа !

HE

12.03.12
18:39

Аааа още не си ме видял да се карам ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1