Кирилизатора сменя настройката.

17.01.12
10:59

казано от Тихомир Велев на 17.01.12, 10:53:

казано от summer_jam на 17.01.12, 10:45:

П.С. Някой знае ли защо не мога да пиша на латиница?

Виж това, което съм оградил на снимката дали е на OFF. Тогава езикът на писане зависи от моментната езикова настройка на компютъра. При другите две настройки - БДС или PHO езикът на PC-то ти няма глас.

Цитирам Велев, защото е по-лесно :D Въпросното бутонче за кирилизация често променя последната въведена настройка, възможно ли е това да се фиксне?

Темата беше редактирана от Valdis на 17.01.12 10:59.

Да потвърдим - зареждаш формата, кирилизаторът е в даден режим (какъв?). Започваш да пишеш и той се променя?

17.01.12
11:46

Не, примерно днес го оставям на OFF, утре вече не е.

PH

17.01.12
11:54

Мани че утре вече не е ами сложа го на офф напиша 2 букви и пак се върне на кирилица ...

казано от Phxxx на 17.01.12, 11:54:

Мани че утре вече не е ами сложа го на офф напиша 2 букви и пак се върне на кирилица ...

А по време на писането сменяш ли режима на клавиатурата?

PH

17.01.12
12:26

казано от Димитър Михайлов на 17.01.12, 11:56:

казано от Phxxx на 17.01.12, 11:54:

А по време на писането сменяш ли режима на клавиатурата?

Да,от моя си кирилизатор :)

17.01.12
12:31

Сейм хиър..На латиница в този форум и да искам не мога да пиша..
Само кирилица,фонетика и не ..Форумът сам сменя настройките ,в другите форуми не става така..

и аз немога да пиша на латиница от 1-2седмици сигурно... и трябва да копирам всичко от някъде и да го поставям ако е на английски... ама си викам ако сигнализирам да не ме помислят за дребнав заядливко :D

Нямам никакъв проблем с писането на кирилица i na latinica. Факт - и при мен форумният софтуер променя настройките на неговия кирилизатор, но не мога да го хвана кога (не е при превключване от клавиатурата). В момента съм с последна версия Chrome. Продължавам да го дебна. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.01.12 15:18.

За тези, които не можете да пишете на латиница. Вижте, дали режимът на клавиатурата ви е на латиница и съответно дали транслаторът е в някой от трите режима. Той се прилага само при липса на кирилица при вас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1