Въпрос за корем

18.01.12
18:42

Здравейте подновявам темата за да не спамя много- старата може да бъде изтрита.От предния пост имам значителен напредък но все пак мазнините си ги има (наскоро си правих и онлайн тест и ми каза че са към 11.9% което не е зле според статистиките но плочките не се виждат още) занимавах се с фитнес известно време но спрях и сега се опитвам да тренирам с лостове,успоредки и home fitness защото го смятам за по-полезно.Като се стопли почвам и активно кардио.И все пак мисля че това не е достатъчно а аз искам очертана преса до лятото, бихте ли ме насочили за някакви ефективни упражнения които са възможни за изпълнение в домашни условия и някакви примерни хранителни режими защото знам че те са индивидуални но.. Иначе на 15 години съм тежа 73 кг може и по малко и съм висок 177см

Благодаря предварително

HE

18.01.12
19:03

казано от Velizar Kostadinov на 18.01.12, 18:42:

От предния пост имам значителен напредък но все пак мазнините си ги има (наскоро си правих и онлайн тест и ми каза че са към 11.9% което не е зле според статистиките но плочките не се виждат още) занимавах се с фитнес известно време но спрях и сега се опитвам да тренирам с лостове,успоредки и home fitness защото го смятам за по-полезно.

Да не е бил онлайн тест за интелигентност?

18.01.12
19:15

забавно ;дд теста беше BMI (body mass index)

18.01.12
20:16

Ами прави упражненията за корем с допълнителна тежест така, че да можеш да направиш най-много 15 повторения. Тренирай го от два до три пъти в седмицата с 2-3 упражнения. Така ще натрупаш мускулна маса там, където искаш и при по-висок процент мазнини плочките ти ще изпъкват :)

19.01.12
00:53

благодаря за инфото а какво се има предвит под тежест- медицинска топка?

19.01.12
16:53

С дискове на гърди, на глава, зад глава, пред гърди...усуквания, изометрии с тежести...повдигане на краката от вис с дъмбели, коремни преси с жилетка с тежести, abb-wheel…

Медицинска топка - има 2-3 неща, но ти трябва партньор...безмислени са като цяло, но пък корема ти “гори”...

А какво точно питаше...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1