18.01.12
09:02
Fat Head (2009)
http://www.imdb.com/title/tt1333994/
http://thepiratebay.org/torrent/4832098/Fat_Head_(2009)
Не мисля, че има субс, но не са и чак толкова нужни. Лесно се разбира какво се говори, а и предполагам повечето от потребителите на сайта имат поне средно ниво. За другите - ми време е да научите.
Както и да е, филмът опровергава много от глупостите в Super Size Me. Затвърдява “холестерола е твой приятел” и други подобни. За повечето хора всичко това е стара информация, но все пак за тях както и за другите мисля, че си заслужава прегледа.
С две думи автора яде 30 дена само fast food, но сваля кг, БМИ и нивото на холестерола си. Филмът НЕ Е про-fast food, а прости сметки + здрав разум + наука = win.
Хвърлете му едно око, ако не друго.
Поздрави.
Темата беше редактирана от Crazy_With_Razor на 18.01.12 09:04.
18.01.12
09:06
Супер! Ще се гледа!
18.01.12
16:44
една от основните грешки в постановката на “джънка е лош” е че използва това за което хората ги е грижа - как изглеждат. проблема с МакДоналдс и колата не е че се дебелее от тях. проблема е аспартама(ако вярваме на това колко е вреден) и натриевия глутамат. дори да не надебелееш, тялото ти си го отнася. иначе не е лош филма - заслужава си да се погледне.
18.01.12
19:51
Все пак яденето в МакДоналдс и въобще бързото хранене си е смрад.
18.01.12
20:18
а като идеш в ресторанта и ти направят сметанов сос с хидрогенизирани растителни мазнини и ти поръсят “вегета” отгоре по-добре ли е? да не се яде джънк е правилния избор, но в момента се прави поради грешните причини.
18.01.12
20:20
Еми...прав си.
казано от ts.vassilev на 18.01.12, 20:18:
а като идеш в ресторанта и ти направят сметанов сос с хидрогенизирани растителни мазнини и ти поръсят “вегета” отгоре по-добре ли е? да не се яде джънк е правилния избор, но в момента се прави поради грешните причини.
Така е, скапаната храна е скапана, без значение дали я ядеш в закусвалня, скъп ресторант или столова.
_____
И все пак, липсата на храна е доста по-лош вариант.
Ще се гледа, но си признавам, че съм малко скептичен след прочитането на резюмето.
20.01.12
09:27
Супер е филмчето. Повдига доста въпроси за размисъл, но в крайна сметка, това което си казах, след като се появиха финалните надписи беше: “М-да, задават се НВ-ВМД години.”
23.01.12
14:06
Ето и линк на целия филм в тубата, вобще бях забравил да проверя дали го няма първо там: