Горене на мускул?

18.01.12
16:56

Става на въпрос за мускулите на краката - от футбола са непропорционални на тялото и искам да изгарям мускул, ако е възможно. Преди време правех кардио по 40-ина минути, сутрин на кладно с Клен*** и Аспирин и имаше ефект в някаква степен. Някакви препоръки за по-добри резултати ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.01.12 16:58.

18.01.12
17:05

Направи си тялото пропорционално развивайки горната му част, а не стремейки се да атрофираш долната.

18.01.12
17:08

казано от Venelin Mladenov на 18.01.12, 16:56:

Става на въпрос за мускулите на краката - от футбола са непропорционални на тялото и искам да изгарям мускул, ако е възможно. Преди време правех кардио по 40-ина минути, сутрин на кладно с Клен*** и Аспирин и имаше ефект в някаква степен. Някакви препоръки за по-добри резултати ?

Венелине,

Решението ти е едно - развий горната половина на тялото.
Не искам да коментирам 40-те минути кардио, че ще трябва да ти се карам яко...

18.01.12
17:24

За клена четох едно изследване че води до загуба на мускулна тъкан от сърдечния мускул, ако няма достатъчно протеин в диетата, така че умната, или най-добре без него.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 18.01.12 17:26.

18.01.12
17:25

Приятелю, първия ми въпрос във този форум преди 6-7години беше същия. В момента въпреки че не ги тренирам, са още по-големи, но за сметка на това развих горната половина и асиметрията вече не съществува, няма начин да изгориш мускул локално, ако докараш тялото си до състояние да гориш мускул, то това ще става пропорционално от цялата налична мускулатура, а съм сигурен, че не желаеш това. Единствения вариант е това, което ти казаха няколко от съфорумниците по-горе, работи и развивай горната половина на тялото си.

ПП Ееех спомени :D В момента бедрото ми е 76 а прасеца 48, като товаря краката само по време на кардио, няма какво да се направи такъв ни е гена, има хора мечтаещи за това.

Мнението беше редактирано от Valdis на 18.01.12 17:33.

18.01.12
17:41

радвам се че писа някой със същия проблем, но се надявах да е намерил решение.. :)

18.01.12
17:43

И аз като гледам, съм писал още тогава какво е решението.
Само да спомена, че от тогава бедрото ми е спаднало със 7 см, но без да горя мускули ;)

18.01.12
17:44

Е намерил съм :D При мен целите когато почнах да тренирам, бяха да изравня обиколката на прасеца и бицепса, в момента бицепса води с два сантиметра пред прасеца, дали още краката ми изглеждат несъразмерни? :D

18.01.12
20:14

Горенето на мускул е доста интересна тематика, която много хора не осъзнават и разбират, но говорят за нея. Едно от последните неща, които тялото ще иска е да гори мускул.
С тичането по-скоро ще гориш мазнините. Един от вариантите е да намалиш драстично приема на протеин, но не ти го препоръчвам, защото тогава най-малкият ти проблем ще са краката.
Много хора биха ти завиждали за краката и аз съм един от тях, затова послушай какво ти казват по-горе и почни да тренираш горната част на тялото си. ;)

18.01.12
23:51

Наи добриа начин да атрофира един мускул е да не го изпозваш.Ако си си чупил крак и за един месец в гипс без мускула да работи тои атрофира.Но това са пьлни глупост тренираи горната част както ти казаха и това е.

Според мен много зависи.Ако имаш късмет с “експеримента” може да ти спаднат краката, но ако спадне гърба или друг мускул, а краката се увеличат повече, това вече е доста гадно и ще изпаднеш в депресия.На мен са ми се случвали и двата варианта.Колегите те насочват правилно, но гледай да не си в голям излишък защото ще качиш и в краката.Също така, поне при мен в комбинация с фитнеса минимум 30 мин. ходене с нормално темпо така дава много добър резултат, хем си и пазарувам:D, и гледам да избягвам бързи и кратки движения.Това е, дано ти помогне нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1